Árcsökkentés
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500
Női túrakabát, vízhatlan - NH500

Női túrakabát, vízhatlan - NH500

11 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 12 990 Ft

8582408

Tervezőcsapatunk környezettudatos eljárással fejlesztette ki ezt a vízhatlan kabátot rendszeres túrázáshoz erdőben vagy tengerparton, esős időben.

Ez a vízálló funkcionális kabát esős időben is hatékony védelmet nyújt: 2 cipzáras zseb, 1 belső zseb, és egy magas állású gallér, mely védelmet nyújt a szél ellen.

Szín:

Piros

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Vízhatlan bevonat 5 000 mm H2O (Schmerber) | 100%-ban vízhatlan varrások

Könnyű szállítás

2 cipzáras zseb| 1 belső zseb

Légáteresztés

Szellőző részek a háton: csökkenti a páralecsapódást.

Szélálló

A kabát anyaga max. 70 km/h-s széltől véd.

Légáteresztés

Nedvszívó bevonat (RET=12): csökkenti a páralecsapódást.

Univerzális méretek

Állítható derék | Visszahajtható mandzsetta | XS-től 3 XL méretig

Könnyű súly

Súly: 510 g M-es méretben

Leírás

Újrahasznosított poliészter.

85% újrahasznosított poliészterből készült.A poliészter előállításához újrahasznosított műanyag palackokat használtunk, így csökkentjük az ásványolaj-erőforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag légáteresztő képességét használat közben.

Perfluor-szénhidrogén mentes vízlepergető kezelés

Vízlepergető anyag: a vízcseppek nem tapadnak rá, így nem szívja magába.Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad.A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén: nem használunk fluorozott vegyületeket, amelyek káros hatással vannak az állat- és növényvilágra.

A kabát vízhatlansága

A bevonat vagy membrán által biztosított anyag vízhatlanságát schmerberben vagy mm H20-ban mérik (egy vízoszlop által gyakorolt nyomás). Minél nagyobb ez a szám, annál vízhatlanabb egy anyag.
Ez a kabát vízálló bevonattal készül (JIS 1092 szabvány): az anyag kibírja az 5000 mm H20 (Schmerber) nyomást, mosás előtt (5 m vízoszlop által gyakorolt nyomás).

A KABÁT VÍZHATLANSÁGA

Egy kabát vízhatlansága nem korlátozódik kizárólag az anyagokra: a különböző részek illesztési technikája is egy fontos kritérium. Varrt, majd vízhatlanított, a kabát teljes vízhatlanságát a Decathlon által kifejlesztett zuhanyteszttel mérik, amely különböző intenzitású esőket szimulál. Így ez a vízhatlan kabát 1 óra alatt lehullott 6 cm esőtől véd.

A kabát technikaiságának megőrzése

Az anyag vízhatlanságának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen használj impregnálószert. Minden 3. mosás (az alapos öblítés elengedhetetlen) vagy minden 10. esőben való használat után ajánlott.
Könnyen reaktiválhatod a vízhatlanságot, melegen:
- szárítógépben 15 perc alatt (szintetikus programon), - egy hajszárítóval 20 cm-es távolságból 2-szer oda-vissza,
- vagy 2-szer átmész rajta a vasalóval kímélő programon, a gőzfunkció nélkül.

Légáteresztő szövet

A kabát anyaga légáteresztő: RET=12.
Az anyag légáteresztését a párolgási ellenállás “Résistance Évaporative Thermique” (RET) alapján mérik. Ez az anyag kapacitása, hogy mennyire vezeti ki a test által termelt nedvességet és mennyire gátolja meg a víz felhalmozódását a bőrön. Minél kisebb a RET szám, annál légáteresztőbb az anyag.RET ≤ 6: nagyon légáteresztő
RET ≤ 12: légáteresztő
RET ≤ 20: mérsékelten légáteresztő anyag

XS-3XL-es méretben elérhető

Mi a célunk? Hogy a túraruhák minden alakformához megfelelőek legyenek! Azért, hogy a túrázók teljes kényelemben túrázhassanak. Ezért a kabát XS-től 3XL-es méretig kapható.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Mielőtt eltennéd, győződj meg róla, hogy tökéletesen száraz-e!

Használatra vonatkozó korlátozások

Intenzív mozgáshoz nem ajánlott.

Tesztek

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, termékmenedzserek, mérnökök...) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel és teszteljék termékeinket a szabadban.
Vízálló kabátjainkat és esőnadrágjainkat a Lille melletti Decathlon Sportslab klímakamrájában zuhanytesztnek is alávetettük.

Jóváhagyta

Ezt a kabátot 2022 júniusban egy tesztelőcsapat tesztelte és hagyta jóvá egy egész napos eső áztatta kirándulás során az Annecy tónál, Haute-Savoie-ban.Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...