Női túrakabát, vizhatlan - MH900

49 990 Ft

8382341

A Mont Blanc lábánál dolgozó csapatunk tervezte ezt a kabátot rendszeres túrázáshoz, maximális védelmet nyújt a hegyekben.

100% vízhatlan cipzár, szellőző részek a hónaljban: bármilyen időben túrázhatsz. A fotón a modell 174 cm magas és XS-es méretet visel.

Szín:

Sötétszürke / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Vízhatlan cipzárak és varrások.Három rétegű bevonat, 25000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen

Légáteresztés

A 30 cm-es oldalsó nyílások és szövete révén kivezeti az izzadságot (RET=6)

Könnyű súly

Csak 470 g az M-es méret.

Szabad mozgás

Rugalmas anyaga és ergonomikus szabása szabad mozgást tesz lehetővé.

Univerzális méretek

Behúzható derék és csukló. Állítható, 3D kapucni.

Zsebek

4 vízhatlan zseb, 3 belső zseb, ebből 1 cipzáros.

Leírás

Szabás

Membrán összetevő. Rugalmas anyag: szabad mozgást tesz lehetővé kirándulás közben.
Hőtartó, alatta polár vagy bélelt kabát is viselhető.
Válaszd az általában viselt méretet vagy egy mérettel nagyobbat, ha a bővebb ruhadarabokat kedveled.

Gyorsan állítható 3D kapucni

Egy mozdulattal állítható kapucni! Háromféleképpen állítható (magasság, mélység és térfogat) egyetlen gumírozott zsinórral és zsinórrögzítővel. Mély, jól takaró kapucnija maximális kényelmet biztosít.Merev napellenzője maximális védelmet nyújt az arcnak.

A KABÁT FELÉPÍTÉSE / 3 RÉTEG

Ez a kabát 3 rétegből áll, ez biztosítja a jelenlegi legjobb védelmet a piacon:
A membránt az anyag két, a külső és a belső rétege közé ragasztják (innen a 3 rétegű összetevő elnevezés). A membrán nagyon vékony, műanyag filmréteg (poliuretán), amely vízhatlanná teszi a szövetet úgy, hogy az légáteresztő is marad. Előnye, hogy rugalmasabb, könnyebb, tartósabb és általában jobb légáteresztő képességű, mint a bevonat.

HOGYAN KELL TISZTÍTANI A KABÁTOT?

A kabát vízhatlan ragasztott illesztésekkel rendelkezik (a tökéletes vízhatlanságért), amelyek érzékenyek a mosógépi mosásra, mert idővel leválhatnak. Ezért javasoljuk, hogy vizes szivaccsal töröld le a kabátról a lehetséges foltokat, és csak nagyon ritkán mosd mosógépben 30 °C-on, így a lehető legtovább megőrizheted a kabát élettartamát.

VÍZHATLANSÁGI TESZT

A vízhatlanságot a szövet víznyomással szembeni ellenállásával mérjük, vízoszlop mm-ben kifejezve (ISO 1092 szabványon alapuló teszt).Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. Egy 25 000 mm-es vízhatlanságú szövet 25 000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen. 25 000 Schmerbernek felel meg.

LÉGÁTERESZTÉSI TESZT

Az anyag légáteresztését a párolgási ellenállás “Résistance Évaporative Thermique” (RET) alapján mérik. Ez az anyag kapacitása, hogy mennyire vezeti ki a test által termelt nedvességet és mennyire gátolja meg a víz felhalmozódását a bőrön. Minél kisebb a RET szám, annál légáteresztőbb az anyag.RET ≤ 6: nagyon légáteresztő
RET ≤ 12: légáteresztő
RET ≤ 20: kevésbé légáteresztő anyag

A termék RET száma: 6

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

HOGYAN REAKTIVÁLHATÓ A KABÁT VÍZHATLANSÁGA?

A vízlepergetés azt jelenti, hogy a vízcsepp nem tapad meg a szövet felületén, nem szívja magába.
Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad. A vízhatlanság a szövet külső felén lévő kezelés, amely használat közben megváltozhat.
A vízlepergetés megújításának lépéseit itt találod: https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/comment-reactiver-la-deperlance-de-sa-veste-tp_22965

Ajánlott kiegészítő termék

MH500 esőnadrággal tökéletesen kiegészíthető, az így összeállított együttes igazán hatékony védelmet nyújt kirándulások során esős időben.

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

HONNAN SZÁRMAZNAK AZ MH900 KABÁTOK?

A kabátot Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Kínában gyártották.
Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a nadrágok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 78% Poliamid, 22% Polietilén-tereftalát (PET) Külső anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Zseb 74% Polietilén-tereftalát (PET), 26% Elasztán Bevonat 100% Poliuretán Belső anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Tárolás előtt szárítsd meg!

Tesztek

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (különösen a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Termikus kényelem (négy klímakamrában)
Viselkedési és érzékszervi tudományok
+ a termékkel kapcsolatos teszt sajátossága (pl. zuhanyteszt, stb.)

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Női túrakabát, vizhatlan - MH900

Vélemények

Betöltés...