Női túrahátizsák, 60 literes - MT100 Easyfit

34 990 Ft

8678452

Ez a 60 literes, könnyen beállítható női hátizsák ideális többnapos hegyi túrázáshoz. Az össze szükséges holmi elfér benne.

A kényelmes, könnyen használható hátizsák minden, a túrázáshoz szükséges technikai tulajdonsággal rendelkezik. Környezettudatos hátizsák: speciális eljárással festett poliészter.

Szín:

Szürkéskék / Sötétkék

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Kényelem

Női testalkatra kialakítva. Automatikusan állítható hátrész.

Több rekeszes tárolás

Több rekeszes nagy űrtartalom. A táska alsórésze nyitható. 5 zseb.Vizestasak.

Sokoldalúság

Kulacstartó, bottartó, esőhuzat.

Tartós használat

Fő anyaga vékony, de strapabíró poliészter, megerősített alj.

Szellőzés

Alumíniumrudas hátrész, csökkenti a nyomást és hagyja szellőzni a hátat.

Folyadékbevitel

Víztasak rekesszel felszerelt (a víztasak nem tartozék)

Súly

1,7 kg.Az üres táska súlya szolgál referenciaként.

Leírás

Méretek

Magasság: 63 cm Szélesség: 28 cm
Mélység: 28 cm
Kompatibilis a félhold alakú tárolóhuzattal (2x7 L).

EASYFIT rendszer

A szabadalmaztatott Easyfit rendszerrel a hátizsák magassága és a pántok nyomása egyidejűleg állítható, csak meg kell húzni az oldalpántokat. 1. Vedd fel a hátizsákot.
2. Csatold be és szorítsd meg az övet. 3. Húzd meg a narancssárga fogantyút (lentről felfelé).
Kész van!

Festési eljárás

Az anyagok festéséhez sok vízre van szükség, ugyanakkor a festékfürdőből szennyvíz szabadul fel.A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében a szövetszálat a gyártás során festjük, vagyis színpigmentek fecskendezünk be a szál belsejébe. A régi modellhez képest így 35%-kal tudtuk csökkenteni a CO2 kibocsátást.

Űrtartalom

60 literes. Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele. Majd kitöltjük egy beosztásokkal ellátott edénybe, melyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák (max. néhány százalékos eltéréssel).

Hogyan pakolj a hátizsákba?

A zsák aljába tedd az alvófelszerelést. A nehéz felszerelést a háthoz közel tedd (sátor, túrafőző, élelmiszer). Köré ruhákat helyezz. A sátoraljat vagy a sátrat a hajtóka alá vagy a hátizsák aljára tedd (hevederekkel kell rögzíteni). Az esőkabát és/vagy a polár felső mindig legyen kéznél! A zsebekbe oszd el a napközben használatos kisebb tárgyakat (naptej, térkép, szemüveg, stb.)! A víztasakot a hát hosszán lévő rekeszbe tedd.

Miért szürke színűek az esőhuzatok, pedig számos túrázó színeset szeretne?

A szürke szín semleges, így kevesebb színezéket igényel. Egy 'bi-ton" összetevőt használunk, amely azt jelenti, hogy két fonal közül csak egyet festünk. A festett fonal tömegében történő festési eljárásból is származik, amikor a színpigmenteket már a fonal gyártásakor belejuttatják a fonalba. Ezekkel a lépésekkel a Forclaz elköteleződik a termékek környezeti hatásának javítása mellett.

Női testalkathoz.

A nőknek készült modelleket a női testformához igazítottuk (mell és csípő), szélesebb pántokkal a nagyobb kényelem és szabad mozgás érdekében. Az EASYFiT rendszert alacsonyabb hátmagassághoz igazítottuk.

Kiegészítők

Fontos a megfelelő felszerelés ahhoz, hogy a túrázás a legjobb körülmények között történjen.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) Pánt 100% Polipropilén Táskahuzat 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Száraz, jól szellőző, napfénytől védett helyen tárolandó.

Tesztek

Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A tesztek során a termékmenedzser a Decathlontól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Ezt a modellt 5 héten át tesztelték a Kanári szigeteken, a Pireneusokban és a Mont Blanc hegyein.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...