Ecodesign
Női túracipő NH150, khaki
Női túracipő NH150, khaki
Női túracipő NH150, khaki
Női túracipő NH150, khaki
Női túracipő NH150, khaki
Női túracipő NH150, khaki

Női túracipő NH150, khaki

9 990 Ft −10%
8 990 Ft
*2021. 12. 09.-től, a készlet erejéig

Alkalmankénti túrázáshoz síkon, erdőben vagy tengerparton, száraz időben.

Környezettudatos eljárással készült cipő, mely egy sportcipő kis súlyát és kényelmét kínálja egy túracipő talpának megfelelő tapadásával.

Szín: Khaki / Olívazöld / Zöld
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Ütéscsillapítás

EVA közbülső talp | Vastagsága miatt kevésbé érzed a kavicsokat

Tapadás

A talp felépítése és design-ja segíti a tapadást | 4 mm-es barázdák

Környezettudatos tervezés

Környezetbarát eljárással készült (a cipő 26%-a).

Kényelem

Kialakítása és anyaga szabad mozgást tesznek lehetővé. 5 mm vastag talpbetét.

Légáteresztés

Jól szellőző mesh felsőrész | Légáteresztő PU talp

Tapadás

A talp mintázata és a 4 mm-es barázdák kivezetik a sarat a talpból.

Ütéscsillapítás

Szintetikus orrvédő: védi a cipőt a kavicsoktól.

Könnyű súly

A cipő súlya 39-es méretben: 255 g | A választékban a legkönnyebb.

KÉPEK

Női túracipő NH150, khaki
Női túracipő NH150, khaki
Női túracipő NH150, khaki

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Talpa jól tapad természetes terepen.

A talp barázdáinak kialakításán hosszú ideig dolgoztunk laboratóriumi körülmények között. Hatékonyságát növeli a speciális, kiválóan tapadó gumi. Mivel a cipőknek nem ugyanazokkal a tulajdonságokkal kell rendelkezniük erdei ösvényeken való hatékony haladáshoz, a legjobb kompromisszumra törekszünk.

Természetes terepen való használatra.

A túracipők túraösvényen történő használatra lettek kifejlesztve. A talp és a szár összetevőinek kiválasztása és tesztelése során arra törekedtünk, hogy ideális legyen erdőben, tengerparton és kavicsos terepen való kiránduláshoz is. Aszfalton gyorsabban kopik a cipő talpa, használata nem kényelmes. Hegyvidéki túrázáshoz nem megfelelő.

CSÖKKENTETTÜK A TERMÉK KÖRNYEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁT

Környezetkímélő összetevőkat használtunk: - Felsőrész, nyelv és kéreg, fűző és fűzőlyukak, talpbetét: 100% újrahasznosított poliészter. Megerősítések:24% újrahasznosított poliészter. - Külső talp:30% újrahasznosított gumi
Ezek a cipő súlyának 26%-át teszik ki.
Az újrahasznosított anyagok használatával csökkenthetjüka források kimerülését.A technikai használat és a minőség garantált.

Teszteket végeztünk az optimális tartósságra és strapabírásra vonatkozóan.

Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.A tesztek segítségével tökéletesíthetjük termékeinket és megakadályozhatjuk idő előtti elhasználódásukat.

Hogyan válaszd ki a túracipő méretét?

Mindkét cipőt próbáld fel, állva! A próbához viselj túrazoknit! Próbálj fel több modellt, akár több méretben is! Két ponton ellenőrizd, kényelmes-e a cipő:
- ülve a saroknál
- lejtőn lefelé az orrnál
Fontos, hogy próba közben sehol ne nyomjon a cipő.Tegyél pár kört az áruházban a cipőben! Fokozatosan szoktasd hozzá a lábad a cipőhöz, hordd egyre hosszabb ideig!

Hogyan válaszd ki a zokni méretét?

A lábmérethez megfelelő zoknit kell választani, hogy ne maradjon ráncos: ha a zokni túl nagy, akkor ráncos marad, ha túl kicsi, akkor lecsúszik a lábadról.

Fontos a megfelelő cipő-zokni párosítás.

A vízhólyagok több okból is megjelenhetnek: kidörzsölés, ráncos zokni, nedvesség, túl kicsi vagy túl nagy méret...Ezért fontos a túracipőhöz megfelelő méretű és anyagú zokni kiválasztása.

Milyen zoknit válasszak az NH150 túracipőhöz?

Javasoljuk, hogy válaszd a Hike 100 Mid zoknit: pamut anyag és buklészövés: felszívja, majd kivezeti a nedvességet. Hosszú szárú, védi a bokát.
Csökkenti a vízhólyagok kialakulását.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Alsó rész 50% Gumi, 50% Etilén-vinil-acetát (EVA) Felsőrész 60% Poliuretán, 40% Újrahasznosított poliészter Belső rész 100% Újrahasznosított poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Javasoljuk, hogy nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Nem használható esős időben, hegyi túrázáshoz vagy aszfalton.

TESZTEK

Tervezőcsapatunk Franciaországban, a Mont Blanc lábánál álmodja meg, tervezi és gyártja a Quechua termékeket.
Termékeinket túrázókkal együtt, terepen teszteljük, hogy megbizonyosodjunk kényelmükről és tartósságáról. Fontainebleau-i erdő, Bretagne, stb. A lehető legtöbb utat járjuk be, mindenféle időjárási körülmények között. Az egyeztetések során megismerjük a felhasználók visszajelzéseit, melyek alapján következő kollekcióinkat fejlesztjük.

Jóváhagyta

Ezt a nadrágot múlt év áprilisában egy tesztelőcsapat tesztelte és hagyta jóvá egy 2019 órás kirándulás során az Arpenaz vízesésnél, Haute-Savoie-ban.Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, sportnagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Mosási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK