Női túra pulóver - NH150

9 990 Ft

963786

Túrázáshoz hűvös időben. Kényelmes és meleg, a hátizsákban bárhová magaddal viheted.

Nőies, praktikus és puha pulóver magasított nyakkal és hosszított hátrésszel, 10 °C és 13 °C között véd a hidegtől mozgás közben. 2 cipzáros zseb.

Szín:

Világosszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

10 - 13 °C hőmérsékleten ideális. Magasított nyak, hosszított hátrész, szűk mandzsetta.

Könnyű szállítás

2 puha, cipzáros zseb.

Kényelem

Belül puha ,bolyhozott. Fő anyaga 32% pamut.

Szabad mozgás

Rugalmas szövésű anyag.

Légáteresztés

Elöl teljes hosszán cipzáros.

Könnyű súly

400 g M-es méretben.

Könnyű karbantartás

Nem gyűrődik. Mosógépben mosható. A poliészternek köszönhetően gyorsan szárad.

Leírás

Tartósság és strapabírás

Külső anyaga bolyhosodás-mentes kezelést kapott. Ez a kezelés csökkenti az anyag öregedését az idő múlásával, ellenáll a hátizsák ismétlődő dörzsölésének, és a lehető leghosszabb ideig megőrzi eredeti megjelenését.

Környezetvédelmi eljárás

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell a környezet megóvása érdekében, ezért a pulóver fő anyaga és bélése újrahasznosított poliészterből készült: így a CO2 kibocsátást is csökkentjük.Ez még nem elegendő, ezért azon dolgozunk, hogy a következő szezonban újrahasznosított pamutot is tegyünk az anyagba.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 68% Polietilén-tereftalát (PET), 32% Pamut Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bordázott anyag 68% Polietilén-tereftalát (PET), 32% Pamut 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Összehajtva és kimosva, száraz helyen tárolandó!

Tesztek

Két tesztet végeztünk a hőtartásra vonatkozóan. Az első teszt az anyag strapabírását tesztelte. A második teszt pedig valós időjárási körülmények között történik: hőmérséklet, szél (5 km/h), páratartalom, amelyekkel túrázás közben találkozol. A tesztek segítenek az anyagválasztásban, így érjük el a megfelelő hőszigetelő hatást ott, ahol valóban szükséges.Maximális kényelmet biztosít 10 °C - 13 °C közötti hőmérsékleten.

Jóváhagyta

A Quechua termékeket a természetben is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol. Csapatunk a termékek fejlesztésétől kezdve a forgalomba kerülésig folyamatosan teszteli a termékeket.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...