Női terepfutó cipő XT8, türkizkék

29 990 Ft −10%
26 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2023. 04. 19.

8642814

Terepfutáshoz 80 km-ig, különösen sáros, csúszós terepre ajánlott.

Teljesítményt és örömöt keresel a terepfutásban? Sokoldalú cipőt kínálunk, ami kiváló tapadást, ütéscsillapítást és tartást biztosít.

Szín:

Kékeszöld / Lila

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tapadás

A talpon lévő 5 mm-es barázdáknak köszönhetően kiválóan tapad.

Ütéscsillapítás

A Kalensole exkluzív EVA habnak köszönhetően kiváló ütéscsillapítást biztosít.

Jól tart

Az oldalsó részén lévő megerősítéseknek köszönhetően kiválóan tartja a lábat.

Tapadás

Olyan gumit választottunk, mely nem csúszik kemény és vizes terepen.

Kényelem

Légáteresztő anyagok, vastag habszivacs a saroknál és a nyelvnél.

Univerzális méretek

A K-ONLY kialakításnak köszönhetően bármilyen lábtartáshoz ideális.

Leírás

Kapaszkodás, tapadás vagy mindkettő?

A tapadás azt biztosítja, hogy a cipő ne csússzon el puha talajon (sáros, vagy száraz).A talajfogás azt biztosítja, hogy a cipő ne csússzon a nedves vagy száraz talajon.Az 5 mm-es, barázdák kialakításával biztosítjuk, hogy ne tapadjon meg a sár a cipőtalpon, így könnyen futhatsz a sáros terepen is.Az új gumi talpnak köszönhetően még nedves sziklákon sem csúszol el!

Kalensole EVA habszivacs: Bemutatjuk a puha ütéscsillapítást.

A Kalensole a Decathlon által kifejlesztett, futócipőkhöz használt exkluzív EVA habszivacs, a közbülső talp készült belőle. Amelyet 3 éven át fejlesztettük, hogy végül 34%-kal nagyobb ütéscsillapítást, + 25%-kal nagyobb energiavisszanyerést és nagyobb hőmérséklettel szembeni stabilitást biztosító összetevőt alkossunk.

Egy cipő, amely ideális minden terepre és mindenfajta lábtípusra!

Az exkluzív Kalenji technológiának és a lábközépcsontnál elhelyezett sűrű habszivacsnak köszönhetően bármilyen lábtartáshoz megfelelő.

A cipő megfelelően tart terepfutás közben.

Az órákon át tartó terepfutás alatt a lábnak maximális tartásra van szüksége!Ezért adtunk pluszban a cipő oldalához és hátuljához egy hegesztett PU sávot.Eredmény: Amikor meghúzod a cipőfűzőt, a cipő még szorosabban tratja a lábad.

Mi rejlik az XT8 design-ja mögött?

A megfelelő tartás és tapadás mellett az XT8-as technikai tulajdonságai:- Kis cipőfűzőzseb a nyelvén !
- 285 g 39-es méretben, max. 75 kg-os testsúlyú futónak.
8 mm-es sarokmagasság
- Nagyon kényelmes bélés!

A cipő tartóssága tesztelt

A visszajelzéseiteknek köszönhetően még sokoldalúbb cipőt kínálunk.Új gumi talpat fejlesztettünk ki a nagyobb tapadás érdekében.
Ezután 6 hónapon keresztül szenvedélyes terepfutókkal teszteltettük, akik valós körülmények között, mindenféle terepen, mindennap tesztelték a cipőt.
Eredmény ?Amellett, hogy jól tapad és jól tartja a lábfejet, akár 1000 km-t is futhatsz benne!

A megfelelő méret kiválasztása

Terepfutáshoz válassz egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat:rövid körömmel viseld és lejtőn való ereszkedés előtt ellenőrizd, hogy a fűző elég szoros-e ahhoz, hogy a lábad ne csússzon előre a cipőben.

Tanácsok vásárláshoz és próbáláshoz

Mindkét cipőt vedd fel, viseld a terepfutó zoknit és állj fel. Próbálj fel több modellt, akár több méretben is! Két ponton ellenőrizd, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Tegyél pár kört az áruházban a cipőben. Az első terepfutásoknál fokozatosan szoktasd hozzá a lábad a cipőhöz, majd csak ezután menj hosszabb távokra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 85% Etilén-vinil-acetát (EVA), 15% Gumi Felsőrész 60% Polietilén-tereftalát (PET), 40% Poliuretán Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó!Használat után javasolt a cipőbe újságpapírt tenni, mely felszívja a nedvességet!

Tesztek

A cipőt számos futó tesztelte, különböző terepen. A Kiprun Trail XT8-t főként kivételes tapadása, kényelme és ütéscsillapítása miatt szerették. Laboratóriumban, mechanikai teszteknek is alávetették.

Jóváhagyta

Több terepfutó tesztelte különböző régiókban: Észak-Franciaországban az Opálparton, a Mont Blanc-hegységben, sőt, még nehéz terepen is Reunion szigetén.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosható. Szárítógépbe tenni tilos!.

Vélemények

Betöltés...