Ujjatlan felső teniszhez 900

5 490 Ft −27%
3 990 Ft
*2022. 12. 08.-től, a készlet erejéig

Varrásmentes, ujjatlan tenisz felső edzésekhez és mérkőzésekhez.

Fedezd fel a szabad mozgás örömét ebben az ultra könnyű, ujjatlan tenisz felsőben! Élvezd azt az érzést, hogy a bőröd még a legintenzívebb testmozgás során is száraz marad!

Szín: Piros / Narancssárga
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Rugalmas anyag

Rugalmas anyagból készült, varrás nélküli póló. Mozogj kényelmesen és szabadon!

Könnyű súly

A póló súlya alig 47 g az M-es méretben. A legkönnyebb Artengo ujjatlan felső!

Légáteresztés

Szabályozd a testhőmérsékleted a vékony és szellős anyagnak köszönhetően.

Izzadság-elvezetés

Jó izzadságelvezető anyag a bőr szárazon tartásához.

Könnyű karbantartás

Praktikus!Vasalást nem igényel, gyorsan szárad.

Technikai információ

MIÉRT VÁLASSZUNK TENISZPÓLÓT A JÁTÉKHOZ?

Számos indok alapján. - Az izzadságérzet csökkentése érdekében az anyag nem tartalmaz pamutot, amely magába szívja és megtartja a nedvességet.
- A szabásvonalat úgy alakítottuk, hogy a póló ne okozzon kényelmetlenséget a játék során, nevezetesen a csípőnél megemelt szabásvonal megkönnyíti a zsebekhez való hozzáférést a labda elhelyezéséhez.
- A váll szabadon mozog minden egyes mozdulatnál – tenyeres, fonák, szerva, röpte – a jól illeszkedő karöltőnek köszönhetően.

Izzadság-elvezetés

A Light 990 ujjatlan felső anyaga csökkenti a nedves érzetet azáltal, hogy beszívja, elvezeti és megszünteti a test által sportolás közben termelt izzadságot.
Nevezetesen, kiváló technikai fonalat és innovatív kötésmódot választottunk, aminek eredményeképpen az anyag hatékonyan beszívja, elvezeti és megszünteti a sportolás során keletkező izzadságot.

VARRÁS NÉLKÜLI KIALAKÍTÁS

Milyen is egy varrás nélküli termék? A termék tervezéséhez a SEAMLESS technikát használtuk fel, ez egy varrás nélküli, innovatív kötésmód.
Ami számodra előnyt jelent: nincs kellemetlen érzés, nincs irritáció bármilyen intenzív is a meccs vagy az edzés.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 67% Polietilén-tereftalát (PET), 33% Poliamid

TESZTEK

Az ujjatlan felsőt technikai központunkban teszteltük teniszezők, valamint tollaslabda és padel játékosok közreműködésével.
A forma, a szín és az anyag tartósságának tesztelésére mosási és szárítási próbáknak is alávetjük a terméket. A tesztek lehetővé teszik számunkra, hogy alátámasszuk minőségi követelményeinket.

Jóváhagyta

A modellt termékfejlesztő csoportunk (mérnökök, modellezők, divattervezők, termékmenedzserek, technikai partnerek) tervezte, tesztelte és hagyta jóvá. A terméket technikai központunkban (francia tervezőközpont Villeneuve d'Ascq-ban) tervezték.
3 technikai teniszpartnerünk: Mallaurie Noel (francia 25. helyezett, 450 WTA 2021-ben), Julie Gervais (francia 28. helyezett, 520 WTA 2021-ben), Manon Garcia (francia 36. helyezett 2021-ben)

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
2,39 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: C
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet