Női téli golfkesztyű CW, tengerészkék

7 490 Ft
8489521

Szenvedélyes golfrajongó tervezőcsapatunk hideg napokra alakította ki a golfkesztyűt.

A rendkívül puha kesztyű jó ütőfogást és megfelelő hőtartást biztosít hideg időjárás esetén.

Szín:

Kékesfekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Meleg

Velúr bőr és polár anyag a hatékony hideg elleni védelemhez.

Tapadás

Rugalmas velúr bőrrel készült tenyérrész a golfozás élményének megőrzéséhez.

Képek

Női téli golfkesztyű CW, tengerészkék
Női téli golfkesztyű CW, tengerészkék

Technikai információ

A termék története

Ha télen golfozol, rendkívül fontos, hogy melegen tartsd a kezed. Ha a hidegtől elgémberedik a kéz, nehéz tartani az ütőt és az érzékelés is nagy mértékben csökken.
Épp ezért sok munkát fektettünk a kesztyű kialakításába annak érdekében, hogy növeljük a termék hőtartó képességét, ugyanakkor vékony és puha anyagokat választottunk, megőrizve ugyanazt az ütőfogást, melyet a klasszikus golfkesztyűk nyújtanak.

Kesztyűhasználat feltételei

Javasoljuk, hogy a hőtartó képesség megőrzése érdekében mindig tartsd szárazon a kesztyűt. A kesztyű anyagául, tulajdonságánál fogva, meleg velúr bőrt választottunk, azonban a többi bőrhöz hasonlóan nem arra készült, hogy nedvesen használják. Vízlepergető kezelést alkalmaztuk, hogy a nedves fűben lévő labda vagy tee begyűjtésekor is száraz maradjon a kéz.

Tanácsaink

Az optimális hővédelem érdekében javasoljuk, hogy az ütések közötti séták során a kesztyű fölé vegyél fel egy másik, hideg idős kesztyűt is.

Koncepció és technológia

Összetétel

Tenyér 100% Kecskebőr Markolat 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Használatra vonatkozó korlátozások

Átnedvesedett kesztyűben ne golfozz.

TESZTEK

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Mosási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
2,7 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: C
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet