Női síkabát Salona padded, kapucnis, fekete, fehér

44 990 Ft −17%
36 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2023. 02. 15.

A műszőrmével díszített Fundango Salona Padded Jacket női síkabátban a havas pályákon sem kell lemondanod a stílusos megjelenésről.

A kabáthoz felhasznált kimagasló minőségű Dripex membrán kifejlesztését extrém időjárási körülmények közt edző sportolók inspirálták és segítették.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Légáteresztés

A síkabát lélegzőképessége 8000 g/m2/h.

Rugalmas anyag

92% poliészter - 8% elasztán.

Leírás

Dripex:

Az ő elvárásaiknak megfelelően a Dripex kenés, illetve laminálás, mely a szövetet teljes szélességben belülről védi és erősíti, semmilyen körülmények közt nem engedi be a hideg szelet, vagy a nem kívánt nedvességet, miközben kifele szabad utat biztosít az aktív mozgás közben keletkező izzadságpárának. A 10 000 mm-es szám annyit jelent, hogy a síkabát minden négyzetcentiméterének egy minimum 10 000 milliméter magas vízoszlop nyomásának kell ellenállnia, anélkül, hogy az átengedné a nedvességet.

A cipzáras szellőzőnyílások

segítségével egyszerűen szabályozhatod hőleadásod. Cipzáras külső zsebeiben, síszemüveg tartó zsebében, és síbérlet tartó zsebében kényelmesen elférnek értékeid, tépőzárral állítható külső mandzsettái pedig pontosan illeszkednek csuklódra, a szabad mozgás gátlása nélkül tartva melegen karjaid, illetve megakadályozva az ujjak felgyűrődését.

A DWR vízlepergető kezelés

megakadályozza, hogy a vízcseppek megüljenek az anyag felületén, a víz apró gyöngyök formájában összegyűlik, majd lepereg a kabátról, így azt csapadékos időjárási körülmények között is viselheted. A stratégiai helyeken hegesztett varratok kívül rekesztik a hirtelen lezúduló csapadékot. A sínadrághoz csatolható hófogó akár a nagyobb bukásoknál is meggátolja a hó ruházat alá jutását. Ergonomikus szabása gondoskodik teljes mozgásszabadságodról, és a réteges technikai öltözködést is lehetővé teszi.

Tanácsok:

Gyengéd gépi mosás, elkülönítve!
Nem fehéríthető!
Szárítógéppel, alacsony hőmérsékleten szárítsd!
Vasalni tilos!
Vegyileg nem tisztítható!
Ne használj öblítőszert!
Alkalmanként impregnáló szer használata javasolt!

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...