Női síkabát Everton allmountain

44 990 Ft −17%
36 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2023. 02. 15.

A kabáthoz felhasznált kimagasló minőségű Dripex membrán kifejlesztését extrém időjárási körülmények közt edző sportolók inspirálták és segítették.

A nagyon kényelmes, sportos stílusú Fundango Everton Allmountain Jacket női síkabát a márka ikonikus téli dzsekije

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Légáteresztés

A síkabát lélegzőképessége 8000 g/m2/h.

Rugalmas anyag

100% poliészter.

Leírás

Dripex:

Az ő elvárásaiknak megfelelően a Dripex kenés, illetve laminálás, mely a szövetet teljes szélességben belülről védi és erősíti, semmilyen körülmények közt nem engedi be a hideg szelet, vagy a nem kívánt nedvességet, miközben kifele szabad utat biztosít az aktív mozgás közben keletkező izzadságpárának. A 10 000 mm-es szám annyit jelent, hogy a síkabát minden négyzetcentiméterének egy minimum 10 000 milliméter magas vízoszlop nyomásának kell ellenállnia, anélkül, hogy az átengedné a nedvességet.

Ez az érték már prémium kategóriás ruházatról tanúskodik:

a dzseki akár szakadó esőben is áthatolhatatlan marad a víz számára. A síkabát kétrétegű anyag konstrukcióval készült: membránja az anyag belső oldalához van dolgozva és így alkotják az első réteget, a második, lélegző réteg pedig lazán hozzá van varrva a ruházat belső felületéhez. A fix, húzózsinórral állítható kapucni és a húzózsinórral állítható alsó szegély megvédenek a hideg széltől.

Cipzáras külső zsebeiben:

síszemüveg tartó zsebében, és síbérlet tartó zsebében kényelmesen elférnek értékeid, tépőzárral állítható külső mandzsettái pedig pontosan illeszkednek csuklódra, a szabad mozgás gátlása nélkül tartva melegen karjaid, illetve megakadályozva az ujjak felgyűrődését. A DWR vízlepergető kezelés megakadályozza, hogy a vízcseppek megüljenek az anyag felületén, a víz apró gyöngyök formájában összegyűlik, majd lepereg a kabátról, így azt csapadékos időjárási körülmények között is viselheted.

A stratégiai helyeken:

hegesztett varratok kívül rekesztik a hirtelen lezúduló csapadékot. A hófogó akár a nagyobb bukásoknál is meggátolja a hó ruházat alá jutását. Elasztikus anyag konstrukciója valamint ergonomikus szabása gondoskodik teljes mozgásszabadságodról, és a réteges technikai öltözködést is lehetővé teszi.

Tanácsok:

Gyengéd gépi mosás, elkülönítve!
Nem fehéríthető!
Szárítógéppel, alacsony hőmérsékleten szárítsd!
Vasalni tilos!
Vegyileg nem tisztítható!
Ne használj öblítőszert!
Alkalmanként impregnáló szer használata javasolt!

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...