Kifutó
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék
Női kabát síeléshez 100-as, kék

Női kabát síeléshez 100-as, kék

17 990 Ft −16%
14 990 Ft
*2023. 03. 21.-től, a készlet erejéig

8641856

Síelj kényelmesen ezzel a síkabáttal, amely megvéd az időjárás viszontagságaitól.

Bő szabás és technikai, vízálló összetevő, amelyek a hétköznapok alapdarabjává teszik, és vele szembenézhetsz a téli hideg időjárással.

Szín:

Sötétkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Újrahasznosított, megerősített vatelin szigetelés, -8°C-ig használható.

Vízhatlanság

5 000 mm-ig vízálló (Schmerber) membrán és vízhatlan fő varrások.

Nem megy bele a hó

Félig rugalmas mandzsettái és hószoknyája megakadályozzák a hó beáramlását

Zsebek

4 zseb: 2 zárható kéztartó, 1 bérletzseb, 1 belső zseb.

Leírás

Hőtartás

Újrahasznosított vatelinbélést (100 g/m² a karon, 150 g/m² a törzsön) alkalmaztunk, mely melegen tart. Ez a poliészter alapú szintetikus összetevő a szálak vastagságától függően több vagy kevesebb levegőt köt meg, védelmet nyújt a hidegtől.
A laboratóriumi tesztjeink alapján -8 fok a komforthőmérséklet. A nadrágok esetében a mérés harisnyanadrág nélkül, a kabátok esetében pedig hőtartó pólóval és polárral történik.

Az első újrahasznosított kabátunk:(kék szín)

A szénlábnyomunk minimalizálásának egyik módja az újrahasznosítás, ami egy síkabát esetében nagyon bonyolult, mivel sok különböző anyagból készülTaláltunk egy megoldást:A kabát különböző részeit egy speciális cérnával varrjuk össze amely a hő hatására megolvad, és megkönnyíti a különböző anyagok (cipzárak, gumik stb.) szétválasztását.Ezt a technológiát alkalmazzuk a kék modellnél, és reméljük, hogy a lehető leghamarabb az összes kabátunknál így tudunk eljárni a jövőben.

Hogyan hasznosítsd újra a kabátod ?

Amikor a kabátod eléri élettartama végét, szkenneld be a kabátod belsejébe nyomtatott QR-kódot, és küldd vissza az újrahasznosítónknak. Így a kabátod benne marad a körforgásban, és új életciklusa veszi kezdetét.

Miért poliészter membránt használunk?

A laminált összetevők membránjai általában poliuretánból készülnek, ami nem teszi lehetővé a termék új erőforrássá történő újrahasznosítását. Ezért úgy döntöttünk, hogy saját poliészter membránt fejlesztünk ki, és mivel termékünk egyedi anyagból készül, újrahasznosítható. Csak a fémes anyagokat és cipzárakat kell eltávolítanunk, amelyek szintén újrahasznosítható anyagokká válnak. A poliésztert más polimerekké regenerálják és új termékeket hozzanak létre.

A 100-as kabát szabása

Bő szabás. A kabát oldalai a felsőtesttel párhuzamosak, egyenesek, nem simulnak a testre. Szabása miatt technikai 2. réteggel együtt is viselhető.

A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSSEL KAPCSOLATOS, KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ hulladék csökkentése

Egy ruházati termék szabása során óhatatlanul is keletkezik hulladék, mivel az egyes részek nem illeszkednek tökéletesen egymásba.
A termék tervezése során a MINIMAL WASTE elvet alkalmaztuk, melynek lényege, hogy az egyes részeket kirakós darabonként illesztjük egymásba. Büszkék vagyunk rá, hogy az első, ilyen eljárással készült kabátunknál 42%-kal kevesebb hulladék keletkezett.

A kabát mely részei védenek az időjárás viszontagságaitól?

Hogy a lehető legjobban bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél...), a kabát anyaga és illesztése megakadályozza a víz szövetbe szivárgását. A termék vízhatlanságát többnapi használat során, változó időjárási körülmények között ellenőriztük.

A termék javítható.

A jótállási időn belül ingyen javítjuk a terméket. Legyen szó akár akasztókról, varrásokról, cipzárakról ... Ezeket bármelyik áruházunkban igénybe veheted. Amennyiben nem tudjuk megjavítani a terméket (gyártási hiba), akkor kicseréljük azt, vagy visszatérítjük számodra a vételárat.

Segítség a megfelelő méretet kiválasztásához

A képen szereplő modell 175 cm magas és M-es méretet visel.Méretei a következők:
Derékkörméret: 67 cm
Csípőkörméret: 99 cm
Mellbőség: 90 cm.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) 100% Polietilén-tereftalát (PET) Másodlagos bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Membrán 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy megóvd az anyagot! Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!

Tesztek

Minden Wedze terméket a Mont Blanc völgyében álmodtak meg, terveztek meg és hoztak létre. A termékeket valós időjárási körülmények között tesztelik (hóban, hidegben, porhóban...). A tervezőcsapatok garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel terepen arra a célra, amire tervezték.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...