Ecodesign
Női póló túrázáshoz NH500, lazacszínű
Női póló túrázáshoz NH500, lazacszínű
Női póló túrázáshoz NH500, lazacszínű
Női póló túrázáshoz NH500, lazacszínű
Női póló túrázáshoz NH500, lazacszínű

Női póló túrázáshoz NH500, lazacszínű

3 990 Ft −25%
2 990 Ft
*2022. 09. 08.-től, a készlet erejéig
8732034

Tervezőink környezettudatos eljárással készítették ezt a pólót rendszeres túrázáshoz síkon, erdőben vagy vízparton.

Bő szabásának és a hátán lévő jacquard anyagának köszönhetően a póló ideális meleg időben. Az újrahasznosított pamut, poliészter és lyocell anyagok puhaságot biztosítanak.

Szín:

Barackrózsaszín / Narancssárga

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Kényelem

Könnyű, puha anyag lyocellből és újrahasznosított pamutból.

Gyors száradás

Szellőző jacquard anyag a háton, poliészter anyaga gyorsan szárad.

Univerzális méretek

Bő, hátul hosszított szabás | 7 méretben kapható: XS-3XL-ig.

Könnyű súly

Póló súlya: 130 g M-es méretben

Eco design

20% újrahasznosított pamutból, a termék megfelelő használata érdekében

Hasonló termékek

Technikai információ

Csökkentettük a termék környezetre gyakorolt hatását

Környezettudatos gyártási eljárással javítottunk a termék anyagán, 3 környezetkímélő anyagszálból készült: újrahasznosított pamut, poliészter és Lyocell.

Miért használunk újrahasznosított pamutot?

Termékeink strapabírásának, teljesítményének és puhaságának megőrzése érdekében a szűz pamutszálak mellé textilhulladékból származó újrahasznosított pamutszálakat integrálunk be. Ez a módszer csökkenti a pamuttermesztés környezeti hatását, miközben megőrzi az anyag technikai tulajdonságait.A póló 20% újrahasznosított pamutból készült.

MIÉRT HASZNÁLTUNK ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTERT?

A poliészter előállításához újrahasznosított műanyag palackokat vagy textilhulladékokat használtunk, így csökkentjük az ásványolaj-erőforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag technikai tulajdonságait használat közben. A póló 36% újrahasznosított poliészterből készült.

Miért használunk Lyocellt?

A lyocell egy 100%-ban cellulóz és biológiailag lebomló anyag, melyet fapépből (főként eukaliptuszból, de tölgy- és nyírfából is) állítanak elő szinte zárt körben. Környezettudatos módon gyártják, újrahasznosított és nem mérgező oldószer használatával. Ez a póló 35% cellulóz szálat (lyocell) tartalmaz.

XS-3XL-es méretben elérhető

Mi a célunk? Hogy a túraruhák minden alakformához megfelelőek legyenek! Hogy a túrázók teljes kényelemben túrázhassanak. Ezért a póló XS-től 3XL-es méretig kapható.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 36% Lyocell, 35% Polietilén-tereftalát (PET), 29% Pamut Betét 39% Polietilén-tereftalát (PET), 31% Lyocell, 30% Pamut

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Összehajtva, száraz helyen tárold!

TESZTEK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban. Ez a helyszín lehetővé teszi, hogy a termékeket természetes terepen teszteljük. A pólón kopásállósági teszteket végeztünk. Kiválasztása előtt a póló anyagát a Decathlon Sportlabban teszteltük; majd gyártás után egy megtöltött hátizsákkal 10 óra gyaloglás közben viselték.

Jóváhagyta

Ezt a pólót 2019 áprilisában egy csapat túrázó hagyta jóvá, egy napos kirándulás során, erdőben és vízparton, Réunion szigetén.
Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...