Ecodesign
Női túrapóló - NH500
Női túrapóló - NH500
Női túrapóló - NH500
Női túrapóló - NH500
Női túrapóló - NH500

Női túrapóló - NH500

3 990 Ft −25%
2 990 Ft
*2023. 02. 04.-től, a készlet erejéig

8609779

Tervezőink környezettudatos eljárással készítették ezt a pólót rendszeres túrázáshoz síkon, erdőben vagy vízparton.

Bő szabásának és a hátán lévő jacquard anyagának köszönhetően a póló ideális meleg időben. Az újrahasznosított pamut, poliészter és lyocell anyagok puhaságot biztosítanak.

Szín:

Sötétbordó / Lila

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Előnyök

Kényelem

Könnyű, puha anyag lyocellből és újrahasznosított pamutból.

Gyors száradás

Szellőző jacquard anyag a háton, poliészter anyaga gyorsan szárad.

Univerzális méretek

Bő, hátul hosszított szabás | 7 méretben kapható: XS-3XL-ig.

Könnyű súly

Póló súlya: 130 g M-es méretben

Eco design

20% újrahasznosított pamutból, a termék megfelelő használata érdekében

Leírás

Csökkentettük a termék környezetre gyakorolt hatását

Környezettudatos gyártási eljárással javítottunk a termék anyagán, 3 környezetkímélő anyagszálból készült: újrahasznosított pamut, poliészter és Lyocell.

Miért használunk újrahasznosított pamutot?

Termékeink strapabírásának, teljesítményének és puhaságának megőrzése érdekében a szűz pamutszálak mellé textilhulladékból származó újrahasznosított pamutszálakat integrálunk be. Ez a módszer csökkenti a pamuttermesztés környezeti hatását, miközben megőrzi az anyag technikai tulajdonságait.A póló 20% újrahasznosított pamutból készült.

MIÉRT HASZNÁLTUNK ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTERT?

A poliészter előállításához újrahasznosított műanyag palackokat vagy textilhulladékokat használtunk, így csökkentjük az ásványolaj-erőforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag technikai tulajdonságait használat közben. A póló 36% újrahasznosított poliészterből készült.

Miért használunk Lyocellt?

A lyocell egy 100%-ban cellulóz és biológiailag lebomló anyag, melyet fapépből (főként eukaliptuszból, de tölgy- és nyírfából is) állítanak elő szinte zárt körben. Környezettudatos módon gyártják, újrahasznosított és nem mérgező oldószer használatával. Ez a póló 35% cellulóz szálat (lyocell) tartalmaz.

XS-3XL-es méretben elérhető

Mi a célunk? Hogy a túraruhák minden alakformához megfelelőek legyenek! Hogy a túrázók teljes kényelemben túrázhassanak. Ezért a póló XS-től 3XL-es méretig kapható.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 36% Lyocell, 35% Polietilén-tereftalát (PET), 29% Pamut Betét 39% Polietilén-tereftalát (PET), 31% Lyocell, 30% Pamut

Tárolási tanácsok

Összehajtva, száraz helyen tárold!

Tesztek

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban. Ez a helyszín lehetővé teszi, hogy a termékeket természetes terepen teszteljük. A pólón kopásállósági teszteket végeztünk. Kiválasztása előtt a póló anyagát a Decathlon Sportlabban teszteltük; majd gyártás után egy megtöltött hátizsákkal 10 óra gyaloglás közben viselték.

Jóváhagyta

Ezt a pólót 2019 áprilisában egy csapat túrázó hagyta jóvá, egy napos kirándulás során, erdőben és vízparton, Réunion szigetén.
Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...