Női fitnesz póló, bő szabású - 120-as

3 990 Ft

8772591

Rövid ujjú, bő szabású pólót keresel? Igen, ez az, amire vágyunk sportoláshoz!

Könnyű és légáteresztő póló, mely egyszerre sportos és divatos. Bő szabású és zsinórral behúzható. Önmagában vagy ujjatlan felsőre húzva is hordható.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

Sportra fel! Úgy terveztük, hogy minden mozdulatodhoz megfelelő legyen.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga hatékonyan vezeti el az izzadságot.

Könnyű súly

Laza, könnyed és rugalmas anyaga maximális kényelmet nyújt.

Légáteresztés

Szellőző anyaga elvezeti az izzadságot a nagyobb kényelemért!

Leírás

Minden sportos gyakorlathoz alkalmas, bő szabású póló!

Laza sportos külső? Ezt a pólót neked találták ki! Bő szabású és bármilyen fitnesztevékenységhez ideális. Ezen felül: Kiemeli az alakodat.

Zsinórral behúzható.

Viseld úgy, ahogy jónak látod! A derékzsinórnak köszönhetően feszes, buggyos vagy egyenes szabással is hordható. Stílusos!

Tesztelési folyamat

Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még nincs vége. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted!

Hogyan osztályozzuk a termékeink környezeti terhelését ?

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon nyíltan megmutatja a termékek környezeti terhelését. Honlap: sustainability.decathlon.com

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 83% Polietilén-tereftalát (PET) - Vegyileg teljesen újrahasznosított, 17% Elasztán Betét 90% Polietilén-tereftalát (PET) - Vegyileg teljesen újrahasznosított, 10% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...