Női póló túrázáshoz MH900, világosszürke

15 990 Ft

A Mont-Blanc lábánál dolgozó csapatunk tervezte ezt a varrás nélküli pólót, mely cipzárjának köszönhetően elvezeti az izzadságot.

Könnyedén és gyorsan szeretnél fejlődni? Súlya 95 g, szinte elfelejted, hogy viseled túrázás közben.

Szín:

Világosszürke / Világosszürke

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Izzadság-elvezetés

Varrásmentes kialakítás, jól szellőzik a jobban izzadó helyeknél

Szabad mozgás

Rugalmas anyag.

Könnyű súly

Csak 95 g az M-es méret.

Légáteresztés

Nagy cipzáras szellőzőnyílás a mellkason.

Hasonló termékek

Képek

Női póló túrázáshoz MH900, világosszürke
Női póló túrázáshoz MH900, világosszürke
Női póló túrázáshoz MH900, világosszürke

Technikai információ

Információk méret- és szabás választáshoz

Sportos szabásvonal, testhez álló kialakítás: könnyen kivezeti a nedvességet, észre sem veszed mozgás közben. Válaszd az általában viselt méretet vagy egy mérettel nagyobbat, ha a bővebb pólókat kedveled!

Izzadságelvezetés

Szintetikus (100% poliészter) anyaga rendkívül hatékony izzadság-elvezetést biztosít, megelőzi a bőrön maradó izzadság okozta kellemetlen érzést.

Varrásmentes (seamless)

Varrásmentes kialakítás a maximális kényelemért? „Intelligens” szövés.
megfelelő szellőzést biztosít az arra szükséges helyeken

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

Honnan származnak az MH900 pólók?

A terméket Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Kínában gyártották. Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a pólók gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 71% Polietilén-tereftalát (PET), 29% Poliamid

TESZTEK

Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...