Női mellény téli golfozáshoz CW500, fekete

12 990 Ft
8600354

Tervezőcsapatunk hideg napokra a kellemesebb hőérzet és a szabad mozgás biztosítása érdekében fejlesztette ki ezt a golfozáshoz ajánlott ujjatlan kabátot.

Ez a könnyű, meleg és vízlepergető mellény tökéletes kiegészítője a golföltözetnek: könnyű tisztítás, beszabott vállrész a golftáska megtartásához, polárral bélelt zsebek.

Szín:

Fekete / Fekete / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Szabad mozgás

Ujj nélküli kialakítás a zavartalan lendítéshez.

Meleg

Vattagolyókból (165 gr/m2) álló bélésének köszönhetően hőtartó.

Vízlepergetés

Vízlepergető anyag a meleg viselethez szitáló esőben.

Szélálló

Állógallér a hideg elleni védelemhez szeles időben.

Hangerő-beállítás

Az anyagok (suhogásmentes) kiválasztása minőségi kritériumaink részét képezik.

Jó tartás

Szabásából adódóan az ujjatlan felső természetes módon visszanyeri formáját.

Hasonló termékek

Technikai információ

A „3 RÉTEG” ELVE

Ahhoz, hogy hideg időben ne fázzál és száraz maradjon a bőröd golfozás közben, mindenképp lélegző anyagból készült ruhákat viselj és alkalmazd a „3 réteg” elvét. Az ujjatlan kabát a test körül védőréteget képez, vagyis a harmadik réteget alkotja.Golfozás szempontjából ez a harmadik réteg eléggé specifikus. Túl azon, hogy anyaga szélálló és vízlepergető, a belül elhelyezett vattaréteg révén még jobban melegít. Meleg és esőálló ruházati termékeink előállításához nem használunk pehelytollat.

Méret és szabásvonal

Az ujjatlan felső épp csak eltakarja a derekat, így nem zavar a lendítésben, amikor a felsőtested enyhén előredől.

A képen látható 1,70 m magas modellünk S-es méretet visel.

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Néhány részleten finomítottunk, hogy még kellemesebbé tegyük a téli golfozást: a vállrészt egy további anyaggal egészítettük ki, hogy a golftáska ne csússzon le a válladról. A zsebeket és a gallér belső oldalát puha és meleg anyaggal béleltük. A kabátalj gumival összehúzható, hogy a legtöbb testalkathoz megfelelően illeszkedjen.

STILISZTIKAI RÉSZLETEK

Az elgondolás, a forma, a tervezés, mind azt a célt szolgálja, hogy a termék atlétikus és elegáns megjelenést kölcsönözzön a golfozóknak.
A színek és az apró részletek lehetővé teszik, hogy az ujjatlan felső a termékskála más darabjaival is viselhető legyen: pulóver aláöltözet, pulóver, nadrág és golfsapka.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET) Zseb 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Betét (váll ) 72% Poliamid, 20% Polietilén-tereftalát (PET), 8% Elasztán

TESZTEK

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában szép, egyszerű és technikai termékeket kidolgozásán és elkészítésén fáradozunk. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Jóváhagyta

A golfozáshoz készült textil anyagok értékelése és jóváhagyása terén bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és minősítéseket, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. A felsővel kapcsolatos vásárlói értékeléseket az alábbiakban megtekintheted, mi több, saját véleményed is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termék fejlesztésében.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...