Kifutó
Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék
Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék
Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék
Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék
Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék
Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék
Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék

Női mellény téli golfozáshoz CW500, tengerészkék

12 990 Ft −11%
11 490 Ft
*2023. 02. 15.-től, a készlet erejéig

8549930

Tervezőcsapatunk hideg napokra a kellemesebb hőérzet és a szabad mozgás biztosítása érdekében fejlesztette ki ezt a golfozáshoz ajánlott ujjatlan kabátot.

Ez a könnyű, meleg és vízlepergető mellény tökéletes kiegészítője a golföltözetnek: könnyű tisztítás, beszabott vállrész a golftáska megtartásához, polárral bélelt zsebek.

Szín:

Kékesfekete / Kékesfekete / Kékesfekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Ujj nélküli kialakítás a zavartalan lendítéshez.

Meleg

Vattagolyókból (165 gr/m2) álló bélésének köszönhetően hőtartó.

Vízlepergetés

Vízlepergető anyag a meleg viselethez szitáló esőben.

Szélálló

Állógallér a hideg elleni védelemhez szeles időben.

Hangerő-beállítás

Az anyagok (suhogásmentes) kiválasztása minőségi kritériumaink részét képezik.

Jó tartás

Szabásából adódóan az ujjatlan felső természetes módon visszanyeri formáját.

Leírás

A „3 RÉTEG” ELVE

Ahhoz, hogy hideg időben ne fázzál és száraz maradjon a bőröd golfozás közben, mindenképp lélegző anyagból készült ruhákat viselj és alkalmazd a „3 réteg” elvét. Az ujjatlan kabát a test körül védőréteget képez, vagyis a harmadik réteget alkotja.Golfozás szempontjából ez a harmadik réteg eléggé specifikus. Túl azon, hogy anyaga szélálló és vízlepergető, a belül elhelyezett vattaréteg révén még jobban melegít. Meleg és esőálló ruházati termékeink előállításához nem használunk pehelytollat.

Méret és szabásvonal

Az ujjatlan felső épp csak eltakarja a derekat, így nem zavar a lendítésben, amikor a felsőtested enyhén előredől.

A képen látható 1,70 m magas modellünk S-es méretet visel.

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Néhány részleten finomítottunk, hogy még kellemesebbé tegyük a téli golfozást: a vállrészt egy további anyaggal egészítettük ki, hogy a golftáska ne csússzon le a válladról. A zsebeket és a gallér belső oldalát puha és meleg anyaggal béleltük. A kabátalj gumival összehúzható, hogy a legtöbb testalkathoz megfelelően illeszkedjen.

STILISZTIKAI RÉSZLETEK

Az elgondolás, a forma, a tervezés, mind azt a célt szolgálja, hogy a termék atlétikus és elegáns megjelenést kölcsönözzön a golfozóknak.
A színek és az apró részletek lehetővé teszik, hogy az ujjatlan felső a termékskála más darabjaival is viselhető legyen: pulóver aláöltözet, pulóver, nadrág és golfsapka.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET) Zseb 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Betét (váll ) 72% Poliamid, 20% Polietilén-tereftalát (PET), 8% Elasztán

Tesztek

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában szép, egyszerű és technikai termékeket kidolgozásán és elkészítésén fáradozunk. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Jóváhagyta

A golfozáshoz készült textil anyagok értékelése és jóváhagyása terén bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és minősítéseket, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. A felsővel kapcsolatos vásárlói értékeléseket az alábbiakban megtekintheted, mi több, saját véleményed is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termék fejlesztésében.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...