Női fitnesz melegítőnadrág, slim - 520-as

8 990 Ft
8756167

Stílusos és sportos megjelenés a kényelemmel társítva. Sportolásra és a mindennapokra egyaránt ajánljuk. Valóban, nincs megállás!

A magabiztos megjelenésről és kényelmes viseletről a karcsúsított, passzés végű (széles, bordázott, elasztikus toldás), cipzáros száralj gondoskodik. határozottan kényelmes és magabiztos megjelenést kölcsönöz.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Rugalmas anyag

A kötés módja természetes mozgásszabadságot biztosít.

Lágy tapintás

Pamut tartalma a kényelemről és a finom tapintásról gondoskodik.

Meleg

Belül buklészövésű: mérsékelt hőtartást biztosít.

Technikai információ

Egy nadrág, ami bárhol megállja a helyét

Egy reggeli alakformáló edzés, irodai megbeszélés; aktív séta dél és 14 óra között; gyors délutáni bevásárlás; vagy minőségi időtöltés a családdal: és mindez lehetséges egyetlen kényelmes mégis stílusos öltözetben!
Az eredetileg fitnesz edzésre tervezett termék kinőtte magát: otthoni és utcai viseletként egyaránt ideális! Viselheted otthon, a munkahelyeden és egyéb programjaidon, anélkül, hogy mindehhez át kellene öltöznöd.

Kényelmes nadrágot keresel?

Anyagösszetételének és szabásának meghatározásakor legfőbb célunk a kényelem biztosítása volt. És mindezt stílusosan! Te is erre vágysz? Mi is. Textiltervezőként arra gondoltunk, meg tudjuk valósítani. És íme, így született meg választékunk ! Kényelmes és trendi választék!

A slim szabás előnyei

A slim szabás mindig jó választás. Miért is? A karcsúsított kialakítás gyönyörűen kiemeli lábaid ívét, ezzel biztosítva a nőies megjelenést. Az arany középút: Lehetővé teszi a szabad mozgást. És nem utolsó sorban, utcai ruházattal is könnyen társítható. szűkített nadrágot hordasz? Elég egy bő pulóver és máris kész a sportos, mégis trendi öltözet!
Jóváhagyhatjuk a szűkített szárú nadrágot?

További termékelőnyök

A száralj passzés kialakítású, így tökéletesen illeszkedik a bokádhoz. Ezenkívül egy cipzárral is kiegészítettük, hogy személyre szabható legyen. Egy hátsó és két cipzáras oldalzsebet alakítottunk ki a nadrágon a praktikusság jegyében.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 57% Pamut, 38% Polietilén-tereftalát (PET), 5% Elasztán Betét 58% Pamut, 38% Polietilén-tereftalát (PET), 4% Elasztán Zseb 100% Pamut

TESZTEK

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Számunkra biztosan. Reméljük, számodra is.

Kíváncsian várjuk a véleményed a termékről !

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
14,83 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: C
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet