Női melegítőfelső fitneszhez FSW 120, fekete

6 490 Ft
8731087

Egyszerű és kényelmes melegítőfelső a hétköznapokra vagy bármely sporttevékenységhez egyaránt.

Ez a rövid, félig cipzáras felső nélkülözhetetlen a ruhatáradból! Kényelmes és melegen tart.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Rugalmas anyag

Mozogj! Úgy terveztük, hogy minden mozdulatodat lekövesse és ezzel garantálja a kényelmes viseletet.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart!

Hasonló termékek

Technikai információ

Divatos szabású melegítőfelső

Sportos és stílusos! Rövid, félig cipzáras, hosszú ujjú felső, az aktuális szezon divatja szerint. Ideális viselet hosszú derekú leggings-szel a hétköznapokban és sportoláskor is!

Egyszerű és kényelmes szabás

Vannak nélkülözhetetlen ruhadarabok fitneszhez, ez a felső is az! Egyszerű és kényelmes szabása miatt bármely sporttevékenységhez ajánlott.

Tesztelési folyamat

Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még nincs vége. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted!

Hogyan osztályozzuk a termékeink környezeti terhelését ?

A termékbe 70%-ban újrahasznosított poliésztert építettünk be. Mit jelent ez?A termék tervezésekor a technikai jellemzőkön kívül figyelembe vettük a termék környezeti hatását is. Röviden:a poliészter fonal kőolajból készül. Az újrahasznosított poliészter használatához feldolgozzuk, átalakítjuk a kidobásra szánt termékeket, mint pl. az anyaghulladék vagy a műanyag palackok, ahelyett, hogy új kőolajforrásokat használnánk fel. Így már jobban hangzik, igaz?

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 91% Polietilén-tereftalát (PET) - Vegyileg teljesen újrahasznosított, 9% Elasztán Bordázott anyag 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...