Női leggings rögbizéshez R500, fekete

5 990 Ft −25%
4 490 Ft
*2022. 12. 06.-től, a készlet erejéig

Megterveztük ezt a tartós aláöltözet nadrágot rögbi játékosok számára, mely ideális edzésekhez és mérkőzésekhez hűvös és hideg időben.

Az R500 aláöltözet nadrág melegen tart. Szorosan illeszkedik, felszívja majd kivezeti az izzadságot. Fő anyaga és a varrásai megerősítettek, így ellenállnak a különböző igénybevételnek a játék során.

Szín:

Fekete / Kék

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Szakítószilárdság

Anyaga ellenáll a húzásnak és a súrlódásnak.

Szabad mozgás

Testhezálló szabása és rugalmas anyaga szabad mozgást nyújt a játék során.

Meleg

Belül puha, bolyhozott anyaga melegen tart.

Izzadság-elvezetés

Könnyű és jól szellőző anyaga elvezeti a nedvességet.

Képek

Női leggings rögbizéshez R500, fekete
Női leggings rögbizéshez R500, fekete
Női leggings rögbizéshez R500, fekete

Technikai információ

Miért viselj aláöltözetet?

Az aláöltözetnek szorosan a testhez kell tapadnia, hogy megőrizze a test hőjét. Télen ez lesz a legjobb eszköz a hideg elleni küzdelemhez és az edzések elkezdéséhez. Tökéletesen kell illeszkednie, hogy a levegő ne hatoljon alá. Rugalmas anyaga szabad mozgást garantál. Anyagösszetétele lehetővé teszi az izzadság-elvezetést és így garantálja, hogy szárazon tart az edzések alatt.

Miért ideális rögbizéshez az R500 aláöltözet nadrág?

Az aláöltözet nadrág a rögbizők igényei szerint készült. A varrásai megerősítettek, hogy ellenálljanak a húzásoknak és a mélyfogásoknak. Fő anyagát is e szempontok szerint választottuk. Ellenálló marad a húzásokkal szemben és nem károsodik az őt ért súrlódások miatt sem használat során. A combnál szilikon rátétekkel láttuk el. Egy extra előny az emelésekhez.

Egy nadrág, egy csapat és a technikai partnerek

Tervezőcsapatunk egy termékmenedzserből, egy mérnökből, egy tervezőből és egy designerből áll. Munkájukhoz figyelembe vették technikai partnerünk, az LMRCV (Rugby Villeneuve d'Asq - Elite 1) csapat visszajelzéseit. A valós játékkörülmények és feltételek között tesztelt termékek jóváhagyásával részt vesznek a fejlesztésben, és bekapcsolódnak a tervezés minden szakaszába.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 89% Polietilén-tereftalát (PET), 11% Elasztán

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
60,52 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: E
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet