Női jóga leggings, 7/8-os, varrás nélküli, prémium termék

12 990 Ft

8603213

Dinamikus jógához ajánljuk ezt a technikai leggings-et. Varrás nélküli kialakítása és anyaga biztosítja a hatékony izzadságelvezetést.

Kényelmes és varrásmentes, ez a Premium Kimjaly kollekció részét képező leggings kiváló tartást és hatékony izzadságelvezetést biztosít. Maradj szárazon!

Szín:

Fekete / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Jó tartás

Kényelmes, magasított derék, követi mozdulataid.

Izzadság-elvezetés

Technikai anyaga felszívja, szétteríti a nedvességet és gyorsan megszárad.

Szabad mozgás

Elasztánnal: még rugalmasabb.

Bőrbarát

Varrásmentes a lábak között, nem dörzsöl ki az érintett területet.

Leírás

A PRÉMIUM KIMJALY kollekció

Idén ősszel a Kimjaly (jóga) márka egy, a haladó jógásokat célzó, technikai és környezettudatos eljárással készülő termékeket tartalmazó prémium kollekcióval egészítette ki a már meglévő kínálatot.
A PRÉMIUM kollekció abból a vágyból született, hogy termékeinket tovább specializáljuk a felelősségteljes, elkötelezett, haladó gondlkodású jógázók felé.

Egy környezettudatos tervezésű kollekció, ez a A PRÉMIUM KIMJALY kollekció

Számunkra a környezettudatos tervezés a jóga kínálatunk egyik legfőbb alappillére. 2023-ra a teljes kollekciónk több mint 85%-a környezettudatos eljárással fog készülni.
A PRÉMIUM kollekciónknál még messzebb mentünk a vállalásaink terén. Úgy döntöttünk, hogy még tovább csökkentjük környezeti lábnyomunkat. Éppen ezért néhány termék esetében áthelyeztük a gyártást Portugáliába, míg egyes szőnyegekhez innovatív újrahasznosított összetevőket választottunk.

A PRÉMIUM KIMJALY kollekció, egy technikai és tartós kollekció

A jógázók igényeinek tiszteletben tartása a PRÉMIUM kollekció hajtóereje. A Kimjaly tervezőcsapata elsősorban az anyagok átlátszatlanságával párosuló rugalmasságon, a termékek érzékszervi aspektusán (érintés, szaglás, hang az ujjak csúszásánál, színek), légáteresztő képességen és a gyakorlatok közbeni tartáson dolgozott. A cél az, hogy a tesztelők által validált termékek széles skáláját kínáljuk tartós használatra.

Egy, a jógaoktatók által validált kínálat

A Kimjaly márka már évek óta dolgozik jógaoktatókkal, hogy a haladó jógik igényeiről teljes és első körből származó képet kapjanak. Ezeket az igényeket tervezőcsapatunk alapul veszik az új termékek megalkotásakor.

Egy "irodától stúdióig" kollekció

A termékek színválasztékát, textúráját, formáját és megjelenését az „irodától a stúdióig” szellem jegyében alakítottuk ki. Ugyanis a megkérdezett jógások jelentős része azt az igényét fogalmazta meg elsősorban, hogy szeretnék a ruházatukat irodától a jógastúdióig használni. Egy leggings, ami az irodai öltözékhez is illik.Vagy egy crop top, ami blézer alatt is hordható.

Egy (részben) európai gyártási helyszínű kollekció, ez a Prémium Kollekció

A Kimjaly tervezői és ellátási lánc csapata kéz a kézben azon dolgozott, hogy a PRÉMIUM kollekció egyes termékeinek gyártását Európába helyezze át, aminek számos emberi, ökológiai és gazdasági előnye van. Ez magasabb gyártási és értékesítési költséget jelent az átlagos jóga termékekhez képest.
Ami biztos, még hosszú az út előttünk. Célunk a teljes kínálatunk Európába történő áthelyezése. Lépésenként ugyan, de haladunk.

Seamless (varrás nélküli) technológia

A varrás nélküli technológia alatt egy speciális fonál alkalmazását, valamint innovatív kötési technikát kell érteni, mely egyértelműen a termék előnyére válik mind megjelenésben, mind a felhasználó komfortérzetében. E speciális technikának köszönhetően a varratok száma limitált az esetleges bőrirritációk minimalizálása érdekében.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 96% Poliamid, 4% Elasztán

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...