Női leggings fitnesz tánchoz, mintás

8 490 Ft −23%
6 490 Ft
*2023. 01. 30.-től, a készlet erejéig

Fitneszedzéshez tervezett leggings, mely szabad mozgást biztosít, állítható dereka magas vagy alacsony stílusú derékként hordható.

Állítsd be úgy, ahogy kényelmes számodra! A leggings dereka magasan és alacsonyan is hordható, mindkét stílus egyaránt kényelmes. Ezenkívül: mintás változata igazán trendi!

Szín:

Többszínű / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart!

Rugalmas anyag

Mozogj! Úgy terveztük, hogy minden mozdulatodhoz megfelelő legyen.

Nem áttetsző

Sportolj teljes nyugalomban ! Anyaga még megnyúlva sem látszik át.

Sokoldalúság

Dereka fel- és lehajtva is viselhető.

Rugalmas

Megerősített fenék- és derékrész.

Technikai információ

500-as leggings állítható derékpánttal

Érezd magad jól és legyél magabiztos, ahogy csak szeretnéd: Te döntöd el, hogy a derékpántot magas vagy alacsony derekú változatban hordod-e. Mindenesetre a leggings biztosan a helyén marad, kiválóan tart.

Leggings, mely nagy mozgásszabadságot biztosít.

Sportolj felszabadultan! Különféle mozgásformákhoz terveztük, kiváló intenzív sportoláshoz is. A lépésbetétnek és a testhezálló, rugalmas anyagának köszönhetően szabadon mozoghatsz, ahogy csak szeretnél.

Tesztelési folyamat

Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még folytatódik. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted!

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 82% Polietilén-tereftalát (PET), 18% Elasztán

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
6,24 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: B
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet