Női láthatósági kerékpáros esőkabát 120-as, EPI hitelesített, fluo sárga

10 990 Ft

960307

Alkalmankénti városi kerékpározáshoz, véd az esőtől és a széltől miközben láthatóságot biztosít. Ezt a kabátot neked készítették!

Ne hagyd, hogy meglepjen a zápor! Könnyen összehajtható, tárolható a hátizsákban, mindenhová elkísér. Az oldalsó cipzárnak köszönhetően jól szellőzik.

Szín:

SÁRGÁSZÖLD

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Kerékpározz szárazon 2 órán keresztül a vízhatlan varrások és a kapucni révén.

Légáteresztés

Nyílások az oldalán: jól szellőzik.

Láthatóság

EPI hitelesítésű sárga színe 360°-ban való láthatóságot biztosít.

Kis csomagméret

Saját zsebébe hajtogatható, így bárhova magaddal viheted.

Szélálló

Bevont anyaga miatt megvéd a széltől.

Könnyű súly

Vidd magaddal bárhova, súlya csal 300 g (L-es méretben).

Leírás

NAPPALI LÁTHATÓSÁG

Ez a hitelesített, NAPPALI LÁTHATÓSÁGOT biztosító kabát a színének köszönhetően lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy látható legyen közlekedés közben.

KERÉKPÁROZÁSHOZ MEGFELELŐ SZABÁS

A 100-as kabát kifejezetten alkalmankénti városi kerékpározáshoz készült eső elleni védelemre. Takarja a derekat, a kart, a nyakat és a csuklót kerékpározás közben. A hónaljnál oldalt elhelyezett nyílások biztosítják a megfelelő szellőzést. A kapucni alá befér a sisak. A hátsó zsebébe hajtogatható, így könnyen magaddal viheted.

AZ ANYAG VÍZHATLANSÁGA

Vízhatlan esőnadrág a külső bevonatának és a vízhatlan varrásoknak köszönhetően.Egy anyag víznyomással szembeni ellenállását vízoszloppal, mm-ben mérjük (az ISO 811 szabványon alapuló teszt). Az anyag kibírja a 2000 mm-es vízoszlop nyomását. A készterméket laboratóriumainkban végzett zuhanyteszttel vizsgáljuk 60 l víz / h / m² laboratóriumi esőben 2 órán át, ami egy átlagos zápor körülményeinek felel meg.

AZ ANYAG LÉGÁTERESZTÉSE

Nedvszívó bevonat (RET=12): csökkenti a páralecsapódást a ruhában. Az anyag légáteresztő képességének vizsgálatát a párolgási ellenállás tesztelésével (RET) végezzük (az ISO 11092 szabvány szerint). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több mozgás közben keletkező nedvességet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál inkább légáteresztő.

KÖRNYEZETBARÁT GYÁRTÁS

A termék 100% újrahasznosított poliészterből készült.
Az újrahasznosított poliészter használata lehetővé teszi, hogy elkerüljük a kőolajszármazék energiaforrások használatát.

Súly

XS : 0.263 kg
S : 0.275 kg
M : 0.285 kg
L : 0.3 kg
XL : 0.315 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

A nedves terméket ne hajtogasd össze, mivel összeragadhat és dohos szagú lehet. Használat után és összehajtogatás előtt meg kell szárítani.

Használatra vonatkozó korlátozások

Erős esőben nem megfelelő!

Tesztek

Laboratóriumban tesztelt vízhatlan varrások. A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/ m²/ 1 óra). Ez a teszt enyhe záport szimulál.

Jóváhagyta

Ez a kabát egyéni védőeszköznek minősül (EPI), amely láthatóságot biztosít. CE típusvizsgálaton esett át egy európai bejelentett szervezetnél: SGS Fimko, no. 0598, Takomotie 8, 00380 Helsinki, Finnország. A CE-típusvizsgálatot az NF EN1150 szabvány követelményei szerint végezték el a 2-es EPI kategóriához.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Videók

Vélemények

Betöltés...