Női kabát téli túrázáshoz SH100 X-Warm, vízhatlan, -8 °C-ig

29 990 Ft −33%
19 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2023. 01. 24.
8610411

Túrázó csapatunk tervezte ezt a környezettudatos rövid kabátot, amely még a városban is melegen tart, miközben kiemeli az alakod.

Derékban karcsúsított, bővebb szabása dinamikát ad a mindennapos túrázáshoz. Vízhatlan anyaga véd az esőtől. Használat közben -8 °C-ig kényelmes.

Szín:

Sötétkék

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Meleg

200 g/m² vatelintöltet a törzsön és 150 g/m² az ujján és a kapucnin. Meleg zsebek.

Vízhatlanság

Vízhatlan membrán 12 000 mm H²O (Schmerber). 100%-ban vízhatlan varrások

Nem megy bele a hó

Állítható kapucni, levehető szőrme. A kabát alja és a mandzsetta behúzható.

Egyszerű használat

Levehető szőrme, 5 hajtókás vagy cipzáros zseb és 1 hálós zseb.

Képek

Női kabát téli túrázáshoz SH100 X-Warm, vízhatlan, -8 °C-ig
Női kabát téli túrázáshoz SH100 X-Warm, vízhatlan, -8 °C-ig
Női kabát téli túrázáshoz SH100 X-Warm, vízhatlan, -8 °C-ig
Női kabát téli túrázáshoz SH100 X-Warm, vízhatlan, -8 °C-ig

Technikai információ

Biztos, hogy a kabát elég meleg téli túrázáshoz?

A kabátot téli időjáráshoz készítettük: hidegre, esőre, hóra. 200 g/m² vatelinbélés a testen és 150 m² vatelinbélés az ujjakon.A bélelt kapucni melegen tartja a fejet. A gumírozott alj és ujjak kényelmessé teszik a kabátot.

Hogyan véd a kabát a külső hatásoktól?

A kabát külső anyaga vízhatlan, így megakadályozza a víz és a szél bejutását. A megfelelő hőtartás érdekében télen a végtagokat, a fejet, a kezet és a lábat is védeni kell. A hőtartó kapucni, a tépőzáras mandzsetták és a magas gallér megakadályozzák a hideg beáramlását. Két polár, hőtartó zsebe védi a kezeket a hidegtől.

A KABÁT VÍZHATLANSÁGA

Egy kabát vízhatlansága nem korlátozódik kizárólag az anyagokra: a különböző részek illesztési technikája is egy fontos kritérium.
Hőragasztott vagy varrt majd vízhatlanított, egy kabát teljes vízhatlanságát a Decathlon által kifejlesztett zuhanyteszttel mérik, amely különböző intenzitású esőket szimulál.
Így ez a vízhatlan kabát 2 óra alatt lehullott 12 cm esőtől véd.

A KABÁT ANYAGÁNAK VÍZHATLANSÁGA

A bevonat vagy membrán által biztosított anyag vízhatlanságát schmerberben vagy mm H²0-ban mérik (egy vízoszlop által gyakorolt nyomás). Minél nagyobb ez a szám, annál vízhatlanabb egy anyag.
A kabát anyaga vízhatlan (JIS 1092 standard szabvány) 12 000 mm H²0 vízálló (Schmerber), mosás előtt.

A víz gyakran beszivárog a varrásoknál. A kabát varrásai vízhatlanok?

A kabát vízhatlan a teljesen vízhatlan varrásoknak köszönhetően. A ruhadarab belső felén elhelyezett, öntapadó és vízhatlan pántok vízhatlanná teszik a varrásokat, megakadályozzák a víz beszivárgását.
A termék vízhatlanságát egy speciális, 2 órás záport szimuláló zuhanyteszt segítségével igazoltuk. Terepen, használat során is teszteltük.

Részleteiben kidolgozott, praktikus, rövid szabású kabát

Praktikus részletek: 2 kézmelegítő zseb, 4 külső zseb, 1 belső zseb, 1 hálós, belső zseb, hogy minden holmid kézközelben legyen. Meleg kapucni, levehető szőrme.

Sajátos stílusú, kényelmes, rövid szabású kabát a hideg ellen.

A kabát elég bő ahhoz, hogy egy meleg második réteggel (pl polár pulóver) viselhető legyen. Rövid szabása véd a hidegtől téli túrázás során vagy a városban.

A rövid szabású kabát bírni fogja a rendszeres használatot?

Hogy biztosítsuk termékeink tartós kialakítását, összetevőiket különböző teszteknek vetjük alá: vizsgáljuk dörzsölés- és kopásállóságukat, színtartásukat és azt, hogy bírják-e a többszöri mosást. Ezeket a teszteket a kabát összetevőin is elvégeztük.

Hogyan lehet megőrizni a kabát technikai tulajdonságait?

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, nem pedig felszívódnak. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. A kezelést a ruhadarab élettartama során meg kell ismételni (minden mosásnál ajánlott). Áruházainkban különböző termékeket (spray, folyadék) találsz a vízlepergetés megújításához.

Hogyan öltözzek fel téli túrázáshoz?

Bármilyen téli sporthoz érdemes a 3 rétegű öltözködés szabályai szerint öltözni:
1. réteg: Technikai aláöltözet, mely kivezeti az izzadságot és szárazon tart.
2. réteg: A második réteg (polár, pulóver) legyen hőtartó és vezesse ki az izzadságot!
3. réteg: A kabát véd a külső hatásoktól: az esőtől, a hótól és a széltől.
A ruhadarabok legyenek légáteresztők, hogy kivezessék az izzadságot!

Hogyan működik a jótállás?

A termékre 2 év jótállást vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. Érvényes jótállással a termékek cseréje ingyenes. A jótállás a termék hibáira érvényes, nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem megfelelő használatából eredő hibára.

Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez: A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos programjaink: http://developpement-durable.decathlon.com/

KÖRNYEZETTUDATOS GYÁRTÁS:

Környezettudatos eljárással gyártottuk ezt a terméket.
A vatelin és a külső szövet újrahasznosított poliészterből készült.

Súly

0.8 kg

Koncepció és technológia

Összetétel

Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET) Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Elsődleges bélés 100% Poliamid Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Másodlagos bélés 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Szintetikus szőrme 90% Akril, 10% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

A kabátot behúzott cipzárral javasolt mosni.
Mielőtt eltennéd, győződj meg róla, hogy tökéletesen száraz-e!

TESZTEK

Valamennyi modellünket terepen tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. Ezzel párhuzamosan laboratóriumi teszteknek vetjük alá őket. E két részletes és szigorúan kidolgozott teszt segít a QUECHUA termékek technikai jellemzőinek és stílusának kialakításában és folyamatos fejlesztésében. Visszajelzésed fontos számunkra, hogy kínálatunkat eszerint tudjuk folyamatosan fejleszteni.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
37,42 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. További részletek termékeink ökológiai lábnyomának méréséről