Női kabát futballozáshoz, fekete

13 990 Ft

Edzésekhez és mérkőzésekhez hideg és esős időben.

A kabát technikai különlegessége, hogy könnyű, kompakt mégis melegen tart és nagyon kényelmes viselet. Személyre szabható a klubod címerével.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Ideális viselet 5 és -5°C között. 125 g/m² vattabélés. Alja összehúzható.

Kis csomagméret

Dupla kocsis, cipzáros bal zsebébe hajtogatható.

Vízlepergetés

PFC-mentes, kezelt felületű külső anyag, hogy a vízcseppek leperegjenek róla.

Zsebek

2 oldalsó cipzáras zseb.

Tartós használat

100% poliamid (39 g/m2) külső anyag. 20 denes.

Könnyű karbantartás

Szintetikus anyag és töltet. Mosógépben 30°C-on mosható.

Súly

Kb. 330 g az M-es méret.

Leírás

Hőtartás

Ezt a kabátot 5 és -5°C közötti hőmérsékletre hagytuk jóvá egy hőkamrás protokollteszt során, 5 km/h-s szelet szimulálva. Ez az érték a hőmérsékleti összehasonlító skálánkon 2 csillagot ért el.

Vattabélés

A bélés 100% poliészterből készült (70%-ban újrahasznosított), sűrűsége 125 g/m² a felsőtesten és 100 g/m² a karoknál és a kapucniban. A vattatöltet spirális szilikonszálakból áll, amelyek biztosítják az anyag összenyomhatóságát és rugalmasságát. Vékonysága ellenére nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik a belsejében megkötött levegő révén, mégis nagyon könnyű marad. Nagy előnye, hogy nedvesen is megtartja a hőt.

Vízlepergetés (ne téveszd össze a vízhatlansággal)

Az anyag vízlepergető képessége biztosítja, hogy a vízcseppek lefolyjanak a felületről. Így az anyag nem szívja magába a vizet, könnyű és meleg marad. A vízlepergetést egy külső kezelés biztosítja. A kezelést a ruhanemű teljes élete alatt meg kell ismételni (javasoljuk minden mosás alkalmával). Áruházainkban ehhez megfelelő impregnáló termék kapható.

Hogyan aktiváld újra az anyag vízlepergető képességét?

A kabát tisztítása után javasoljuk, hogy használj folyékony víztaszító újraimpregnálót, hogy megőrizd a külső anyag vízlepergető tulajdonságait. Regenerálja az anyag víztaszító képességét, és optimalizálja a ruhanemű hatékonyságát annak teljes élettartama alatt. A terméket megtalálod áruházainkban vagy a honlapunkon a 8554908 ref. kód alapján.

Csökkentett környezeti hatású bélésanyag

Az általunk felhasznált anyag 40%-kal csökkentette a CO2-hatást. A bélés anyaga innovatív, egy festetlen és egy fekete, a gyártás során festett fonal keverékéből tevődik össze. A klasszikus festési eljáráshoz képest ez a folyamat számos hatást segít csökkenteni:
• 66%-kal a finompor-kibocsátást (PM2.5)
• 74%-kal az édesvizek eutrofizációját
• 68%-kal a tengervizek eutrofizációját

A kabát többi anyaga

A textilek festése nagy mennyiségű vizet, vegyi anyagot és energiát igényel. Pedig szeretjük a színeket. Hogy csökkentsük a káros hatásokat, az úgynevezett "Dope Dyed" technológiát alkalmazzuk, amely során a színpigmenteket a fonalak gyártása előtt, az anyagmasszához keverünk (nem használunk festékfürdőnek). Így csökkenthetjük a fogyasztást és a szennyezett víz termelését, amely az anyagok festése során keletkezik.

Kipsta tervezési és mérnöki központ, francia szaktudás

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Textiltervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a kabát tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Poliamid Elsődleges bélés 100% Poliamid Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...