Női hótaposó SH500 X-Warm, vízhatlan, magas szárú, fekete

17 990 Ft

8580453

Havas terepen szeretnél túrázni? Ideális rendszeres túrázáshoz havas terepen vagy mély hóban.

Környezettudatos, meleg és vízhatlan, könnyű felvenni és jól tartja a lábfejet. Snowcontact talpa jó tapadást biztosít a havon.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Komforthőmérséklet statikus helyzetben: -15 °C. mozgás közben: -24 °C.

Vízhatlanság

100% vízhatlan alsórész, vízlepergető felsőrésszel.

Tapadás

SNOWCONTACT technológia a megfelelő tapadásért: a talp anyaga és mintázata.

Tapadás

Kiváló tapadás havon a talp 4 mm-es barázdáinak köszönhetően.

Könnyű nyithatóság / zárhatóság

Fűzős, könnyű belebújni és kényelmes

Leírás

Biztos, hogy a hótaposó elég meleg téli túrázáshoz?

Hőszigetelő bélése hatékony védelmet biztosít a hideggel szemben.
Laboratóriumban és terepen, felhasználók segítségével teszteltük. Megvizsgáltuk, milyen hőmérsékletig kényelmes mozgás közben és nyugalmi állapotban is. A két érték között nagy a különbség: nyugalmi állapotban -15 °C-ig, mozgás közben -24 °C-ig kényelmes. Számításba vesszük a férfiak és a nők közötti különbséget is a hidegtűrés tekintetében.

Hogyan véd a hótaposó a külső hatásoktól?

100% vízhatlan alsórész, védi a hóval leginkább érintkező lábfejet. Hőtartó és vízlepergető szára hatékony védelmet nyújt a hideggel szemben.

Mi a különbség a tapadás és a kapaszkodás között?

A tapadás a talp barázdáinak számától és formájától függ. A kapaszkodás a talp anyagához és mintázatához köthető, a gumiabroncsokhoz hasonló módon. A tapadás segíti a lendületvételt, megakadályozza, hogy felfelé menet a hótaposó hátra csússzon, stabilizálja a cipőt.
A kapaszkodásnak köszönhetően a hótaposó nem csúszik meg sima vagy nehéz (esős, havas, jeges) terepen.

Milyen a cipő tapadása és kapaszkodása?

A SNOWCONTACT talppal rendelkező hótaposók maximális kényelmet biztosító tapadást kínálnak, súrlódásuk ideális havas terepen. A barázdák elhelyezkedése és mélysége (3,5 mm) optimális tapadást biztosít havas terepen történő túrázás során. A barázdák felülete és mintája miatt a talp tökéletesen tapad a fagyott havon, ráadásul a vizet is kivezeti, hogy a bakancs ne csússzon meg.

Mit kínál a talp SNOWCONTACT technológiája?

A SNOWCONTACT talp különleges összetevője és mintázata tökéletes tapadást biztosít a téli túrák során, bármilyen terepen. A SNOWCONTACT talp hatékonyabb a havon, mint a hagyományos cipőtalpak. Jeges terepen a csúszásgátló tüskék megfelelő biztonságot biztosítanak.

A hótaposó rendszeres használathoz is eléggé strapabíró?

A laboratóriumi teszteket mérnökeink hajtják végre, hogy a felhasználói igényeknek megfelelő legyen. Többek között az alábbiakat vizsgáljuk: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.

Mit húzzak a lábamra téli túrázáshoz?

A megfelelő téli felszerelés összeállításához tartsd be az alábbiakat: Meleg: viselj hőtartó (lehetőleg gyapjútartalmú) zoknit!
Légáteresztés: A túra intenzitásának megfelelő zoknit válassz, az izzadság elvezetése érdekében ügyelj arra, hogy légáteresztő legyen!
Szár magassága: a cipő szárának magasságához igazodó magasságú zoknit válassz! Ha fokozott védelemre vágysz, válaszd a magas szárú modelleket!

Hogyan őrizzem meg a hótaposó technikai tulajdonságait?

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, nem pedig felszívódnak. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Áruházainkban különböző termékeket (spray, folyadék) találsz a vízlepergetés megújításához.

Hogyan működik a jótállás?

A termékre 2 év jótállást vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. Érvényes jótállással a termékek cseréje ingyenes. A jótállás a termék hibáira érvényes, nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem megfelelő használatából eredő hibára.

Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez: A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos programjaink: http://developpement-durable.decathlon.com/

Súly

36 : 0.9 kg
37 : 0.95 kg
38 : 1 kg
39 : 1.05 kg
40 : 1.1 kg
41 : 1.15 kg
42 : 1.2 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 60% Polietilén-tereftalát (PET), 30% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS), 10% Poliuretán Alsó rész 100% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Belső rész 60% Polietilén-tereftalát (PET), 40% Gyapjú

Tesztek

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (különösen a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Termikus kényelem (négy klímakamrában)
Viselkedési és érzékszervi tudományok
+ a termékkel kapcsolatos teszt sajátossága (pl. zuhanyteszt, stb.)

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, sportnagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

További ajánlatunk

Képek

Női hótaposó SH500 X-Warm, vízhatlan, magas szárú, fekete
Női hótaposó SH500 X-Warm, vízhatlan, magas szárú, fekete
Női hótaposó SH500 X-Warm, vízhatlan, magas szárú, fekete
Női hótaposó SH500 X-Warm, vízhatlan, magas szárú, fekete
Női hótaposó SH500 X-Warm, vízhatlan, magas szárú, fekete

Vélemények

Betöltés...