NŐI HÁTIZSÁK UTAZÁSHOZ TRAVEL 500, 50 LITERES, KÉK

34 990 Ft

Tervezőink fejlesztették ki ezt a hátizsákot, amellyel könnyedén járhatod gyalog a világot több héten keresztül.

Speciálisan a hátizsákos utazók igényeihez kifejlesztett hátizsák, nagy nyílással a hátrészen, lakattal zárható zsebekkel, levehető kistáskával.

Szín: Zöldeskék
Méret: Méretválasztó
Felnőtt
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Tartós használat

Megerősített anyagai és varrásai miatt nagyon masszív.10 év jótállás.

Könnyű nyithatóság / zárhatóság

Bőrönd típusú nyílás, hogy könnyebben bele tudj pakolni.

Kényelem

"Easy fit" rendszer: optimális, automatikus beállítás. Tömeg: 2,3 kg

Univerzális méretek

Deréköve és pántjai megfelelnek a női testalkatnak.

Lopásbiztos

Lakattal zárható cipzár.

Több rekeszes tárolás

Több zsebes hátizsák levehető kistáskával, cipőrekesszel.

Könnyű szállítás

Mérete megfelel a kézipoggyásznak a legtöbb légitársaságnál.

Űrtartalom

Űrtartalom: 50 l Méretek: 56x39x26 cm

KÉPEK

NŐI HÁTIZSÁK UTAZÁSHOZ TRAVEL 500, 50 LITERES, KÉK
NŐI HÁTIZSÁK UTAZÁSHOZ TRAVEL 500, 50 LITERES, KÉK
NŐI HÁTIZSÁK UTAZÁSHOZ TRAVEL 500, 50 LITERES, KÉK

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Hogyan pakolj a hátizsákba az optimális kényelemért?

A zsák aljába tedd az alvófelszerelést. A nehéz felszerelést a háthoz közel tedd (sátor, túrafőző, élelmiszer). Köré ruhákat helyezz! A sátoralj a hajtóka alá helyezhető. A sátrat pedig a táska alá, ha a belsejében már nem fér el. Az esőkabát és/vagy a polár felső mindig legyen kéznél! A zsebekbe kerülhetnek a kisebb, napközben használatos dolgok mint a naptej, térkép, szemüveg, stb. A víztasakot az e célból kialakított rekeszbe helyezd, mely rendszerint oldalt található.

Easyfit rendszer

Szabadalmaztatott rendszer, mellyel közvetlenül a testen, intuitív módon, egyetlen mozdulattal testalkatodhoz igazíthatod a hátizsákot: mindezt a maximális kényelemért.

Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit?

Kezdésként minden pántot ki kell lazítani (vállpántok, derékpánt, kiegyensúlyozó heveder)Ezután vedd fel a hátizsákot és helyezd szorosan a csípődre (takarnia kell a csípőcsontot).
Majd HÚZD MEG az EasyFit SZÍJAKAT, a vállpántok felveszik a megfelelő méretet. Végezetül állítsd megfelelőre a kiegyensúlyozó hevederekkel.

Az EasyFit rendszer hatékonyságáról a Kutatás és fejlesztési csoport által végzett tesztek

A technológia előnye: A beállítás kétszer, háromszor rövidebb ideig tart az Easyfit rendszerrel. visszahozatal száma = 0 az Easyfit hátizsákoknál. A beállítás minősége nem különbözik a klasszikus módon állítható hátizsákokétól: szignifikánsan kényelmesebbnek találták az EasyFit rendszert a Friedmann teszt során, 4%, és 6x több volt a helyes beállítás!

Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát?

Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele. Majd kitöltjük egy beosztásokkal ellátott edénybe, melyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák (max. néhány százalékos eltéréssel).
Az üres táska súlya szolgál referenciaként. Kisebb eltérések előfordulhatnak.

10 év jótállás.

A jótállás a hátizsák hibáira érvényes, ez alól kivételt képez a természetes elhasználódásból és a hátizsák nem megfelelő használatából eredő hiba. A speciális 10 éves jótállás kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a jótállás, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi jótállás nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő jótállásait.

Méretek

56 cm magas, 39 cm széles, 26 cm mély.
Kb. 2,3 kg.

Esőben

Esőhuzat a hátizsák aljában.Esőben védi a hátizsákot.Csak rá kell húznod a hátizsákra, a pántok elérhetőek maradnak, így használhatod is esőben.

VIDEÓK

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Fő anyag 100% Poliészter Bélés 100% Poliészter Betét 100% Poliamid Pánt 100% Polipropilén Bevonat 100% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, jól szellőző, napfénytől védett helyen tárolandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

A hátizsák nem vízálló, használd a tartozék esőhuzatot.

TESZTEK

Laboratóriumban és terepen teszteljük az anyag kopásállását, szakadásállását, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát.
Ezt követően egy bábu segítségével több ezer cikluson keresztül teszteljük a megtöltött, gyors gyalogláshoz használt táska öregedését, az illesztések strapabírásának ellenőrzése érdekében.
Az összetevőket (szövetek, csatok, hevederek, habszivacsok, cipzárak, stb.) mind külön is teszteljük, hogy 10 év jótállást biztosíthassunk a táskákra.

Jóváhagyta

Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Forclaztól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket. Ezt a terméket áruházi eladókkal, a hátizsákos utazás szerelmeseivel együttműködve fejlesztette ki.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK