Női golfkesztyű, téli - CW

7 490 Ft

8489521

Szenvedélyes golfrajongó tervezőcsapatunk hideg napokra alakította ki a golfkesztyűt.

A rendkívül puha kesztyű jó ütőfogást és megfelelő hőérzetet biztosít hideg időjárás esetén.

Szín:

Kékesfekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Velúr bőr és polár anyag a hatékony hideg elleni védelemhez.

Tapadás

Rugalmas velúr bőrrel készült tenyérrész a golfozás élményének megőrzéséhez.

Leírás

A termék története

Ha télen golfozol, rendkívül fontos, hogy melegen tartsd a kezed. Ha a hidegtől elgémberedik a kéz, nehéz tartani az ütőt és az érzékelés is nagy mértékben csökken.
Épp ezért sok munkát fektettünk a kesztyű kialakításába annak érdekében, hogy növeljük a termék hőtartó képességét, ugyanakkor vékony és puha anyagokat választottunk, megőrizve ugyanazt az ütőfogást, melyet a klasszikus golfkesztyűk nyújtanak.

Kesztyűhasználat feltételei

Javasoljuk, hogy a hőtartó képesség megőrzése érdekében mindig tartsd szárazon a kesztyűt. A kesztyű anyagául, tulajdonságánál fogva, meleg velúr bőrt választottunk, azonban a többi bőrhöz hasonlóan nem arra készült, hogy nedvesen használják. Vízlepergető kezelést alkalmaztuk, hogy a nedves fűben lévő labda vagy tee begyűjtésekor is száraz maradjon a kéz.

Tanácsaink

Az optimális hővédelem érdekében javasoljuk, hogy az ütések közötti séták során a kesztyű fölé vegyél fel egy másik, hideg idős kesztyűt is.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Tenyér 100% Kecskebőr Markolat 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Használatra vonatkozó korlátozások

Átnedvesedett kesztyűben ne golfozz.

Tesztek

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...