Női golfkesztyű, jobbkezeseknek - 100-as

3 490 Ft

8543482

Kezdő szintű jobbkezes golfozók bal kezének védelmére a jó ütőfogáshoz.

Elasztánnal kombinált anyag, maximális kényelem.

Szín:

Fehér / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tartós használat

Golfkesztyű bőr megerősítéssel a tenyérrészen.

Rugalmas anyag

Elasztánnal kombinált anyaga tökéletesen felveszi a kéz formáját.

Leírás

Tanácsok és ötletek

A 100-as kesztyű viselése száraz időben javasolt, de használható esőben is.
A nedves kesztyűt ne tedd a golftáskába, hanem hagyd magától megszáradni. Ne szárítsd hőforrás közelében.

Inesis koncepció

Azzal a céllal fejlesztjük termékeinket, hogy azokat viselve mindig kényelmes legyen a játék minden golfozó számára. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

A termék története

Véleményed és észrevételeid megerősítették azt a célkitűzésünket, hogy kényelmes, ugyanakkor ellenálló golfkesztyűt készítsünk. Egy új szintetikus anyag kifejlesztésével növeltük a kesztyű ellenállását és a dörzsölésnek leginkább kitett területet bőr rátéttel erősítettük meg. A kényelmet is tovább fokoztuk a kézfejen elhelyezett elasztán betéttel, amely az ütő megfogásakor megakadályozza a bőr megfeszülését.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Bevonat 100% Poliuretán Fő anyag 100% Poliamid Markolat 100% Poliamid Betét 85% Poliamid, 15% Elasztán Tapasz 100% Kecskebőr

Tárolási tanácsok

A hosszabb élettartam érdekében: szappan használata nélkül, hideg vízben, kézzel mosható és sík felületen fektetve szárítható.

Tesztek

A szín- és formatartás ellenőrzése érdekében ismétlődő mosási és szárítási tesztek készülnek. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi, lehetővé téve annak ellenőrzését, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják.

Jóváhagyta

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...