Női golfkesztyű, esős időre - RW

5 990 Ft

8543639

Golfkesztyű, amellyel esős időben is játszhatsz, miközben megőrzi a tapadást.

Fogd stabilan az ütőt, még esőben is!

Szín:

Tengerészkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tapadás

A nedves velúr anyag kiváló tapadást biztosít esős időben.

Leírás

MINÉL NEDVESEBB A KESZTYŰ, ANNÁL JOBBAN TAPAD.

A golfkesztyű elsődlegesen nem a kéz szárazon tartását, hanem a jó tapadást hivatott biztosítani. Az esős időre kialakított Inesis golfkesztyű Suedine (hasított bőrhöz hasonló) anyagból készül. Csodálatos anyag, nedves állapotban remekül megtapad. Tehát, ne feledd el megnedvesíteni a kesztyűt, hogy a legjobbat hozhasd ki belőle!

Inesis koncepció

Azzal a céllal fejlesztjük termékeinket, hogy azokat viselve mindig kényelmes legyen a játék minden golfozó számára. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Markolat 72% Polietilén-tereftalát (PET), 28% Poliamid Tenyér 94% Polietilén-tereftalát (PET), 6% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Használat után a kesztyűt száraz helyen és lehetőleg kisimítva tárold, hogy ne ivódjanak bele a kellemetlen szagok.A nedves kesztyűt hagyja természetesen módon megszáradni, mielőtt eltennéd a táskába.

Tesztek

Ezt a kesztyűt kopásállósági teszteknek vetettük alá, hogy lássuk mennyire áll ellen a dörzsölődésnek, amikor az ütő markolatával érintkezik. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi, lehetővé téve annak ellenőrzését, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják.

Jóváhagyta

Számítunk női és férfi golfozóinkra termékeink osztályozásánál és jóváhagyásánál. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. A kesztyűvel kapcsolatos értékeléseket az alábbiakban megtekintheted, sőt, saját véleményed is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termékeink fejlesztésében.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...