Női golfkesztyű balkezes golfozók számára Soft, fehér

4 990 Ft

Golfozó tervezőink középhaladók (15 és 30 közötti hendikeppel rendelkezők) számára alakították ki a golfkesztyűt. Ha balkezes vagy, a jobbkezeden viselheted.

Úgy gondolod, ha kesztyűt viselsz megszűnik minden érzékelés? A közhiedelemmel ellentétben, a kétfajta anyagból készült kesztyű számos érzékelést továbbít a kézhez, és rendkívül ellenálló.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Tartós használat

Szintetikus anyagból készült felsőrész (kézfej).

Szúrásálló anyag

Bőr rátét a tenyérrészen a kesztyű élettartamának növeléséhez.

Lágy tapintás

A kesztyű bőr anyaga olyan hatást kelt, mint ha a saját bőröd lenne.

Tapadás

Kiváló fogás a természetes bőrnek köszönhetően.

Technikai információ

Hogyan válasszunk golfkesztyűt?

A Soft modell középhaladók (15 és 30 közötti hendikeppel rendelkezők) számára ajánlott. Ellenálló golfkesztyű a kellemes játékélményhez. Tökéletesen kell illeszkednie a kézhez.

Termékfelelősünk, Sophie elmagyarázza, miért választottunk kétfajta anyagot a kesztyű elkészítéséhez.

„Arra a döntésre jutottunk, hogy a kesztyűt bőr és poliuretán felhasználásával készítjük el, ami lehetőséget adott egy szélesebb színválaszték létrehozására, emellett megőriztük a golfozáshoz megkívánt puha és rugalmas kialakítást.”

A stílus a részletekben rejlik

A fehér tenyérrész nem a véletlen műve, valójában nem akartuk színezni a bőrt, hogy az megőrizze maximális rugalmasságát és puhaságát a felvételnél.

Kesztyűápolás, szívvel-lélekkel

Mosógépben nem mosható. A kesztyű szabad levegőn, természetes formájának megtartásával, fektetve szárítható (ne nyújtsd meg, ne tekerd össze). Normálisnak tekinthető, ha a kesztyű a használat során veszít rugalmasságából, azonban viselésekor a kéz melegének hatására a bőr megnyúlik.

Inesis, a gondos tervezés

Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

Koncepció és technológia

Összetétel

Tenyér 100% Báránybőr Markolat 100% Poliamid Bevonat 100% Poliuretán Csukló 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Mosási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...