Ecodesign
Női fitnesz sportmelltartó, közepes tartás, cipzáros - 540-es
Női fitnesz sportmelltartó, közepes tartás, cipzáros - 540-es
Női fitnesz sportmelltartó, közepes tartás, cipzáros - 540-es
Női fitnesz sportmelltartó, közepes tartás, cipzáros - 540-es
Női fitnesz sportmelltartó, közepes tartás, cipzáros - 540-es

Női fitnesz sportmelltartó, közepes tartás, cipzáros - 540-es

9 990 Ft

8757818

Ez a kényelmes melltartó közepes intenzitású sportokhoz kiváló választás!

A cipzárnak köszönhetően könnyű a fel-és levétel. Trendi formája kényelmet és magabiztosságot nyújt a mérsékelt intenzitású fitnesz edzések alkalmával.

Szín:

Fekete / Többszínű

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tartás

KÖZEPES TARTÁS: 43,8%-kal csökkenti a mell rázkódását* közepes intenzitású mozgásnál.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart.

Állítható

Nem méretre állítható melltartó.

Rugalmas anyag

Elasztán tartalmú anyaga kényelmes mozgást biztosít.

Alakformáló

A melltartót kivehető szivacsbetéttel láttuk el a teltebb dekoltázsért.

Leírás

A sportmelltartó megfelelő közepes rázkódással járó sportokhoz.

Lévén tartása átlagos, közepes intenzitású sportokhoz ajánljuk. Ilyen például a step aerobick, combat training vagy a body pump. *43,8%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval (kis rázkódással járó mozgás során).

A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja a mellek védelme érdekében

Sportolás közben a törékeny és szinte kizárólag a bőr által tartott mellek sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a mindennapi életben. A kosártól vagy az életkortól függetlenül mozognak és rázkódnak és az intenzitástól függően súlyuk akár ötszöröse is terhelheti őket. A sportmelltartó megfelelő tartást és kényelmet biztosít a melleknek fitnesz közben. Megvédi azokat a rázkódástól, a fájdalomtól és az idő előtti megereszkedéstől.

A megfelelő tartás kiválasztása:ne legyen túl erős és ne legyen túl gyenge!

Sportolás közben nyúlik a bőr és a szalagok. Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartást a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a mellet, ugyanakkor megőrizzük természetes mozgását.

Három különböző tartás az általad végzett sporttól függően

Melltartóink 3 csoportba oszthatók tartás szerint, különböző sporttevékenységekhez: alacsony tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilates, nyújtás, izomerősítés) ; közepes tartás olyan tevékenységeknél, amelyek mérsékelt és nem ismétlődő rázkódással járnak (fitnesztánc, kardió edzés...) ; erős tartás olyan tevékenységeknél, amelyek intenzív mozgással járnak (step pad, futópad, trambulin... ).

Hogyan válassz megfelelő méretű melltartót?

A sportmelltartó mérete igazodik a testalkatodhoz, így tartást és kényelmet biztosít a mellkasnak. A választáshoz mérd le a mellkasod körméretét mérőszalaggal (melltartó viselése nélkül): állj szemben a tükörrel, függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá, vezesd a mérőszalagot végig a mellkason, anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet. Keresd meg a kapott számot a mérettáblázatban!

A fitnesz termékek tesztelési folyamat

Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted!

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ

A poliészter előállításához újrahasznosított műanyag palackokat használtunk, így csökkentjük az ásványolaj-erőforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag technikai tulajdonságait használat közben.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Hát anyaga 76% Polietilén-tereftalát (PET), 24% Elasztán Mellkosárbélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Poliamid Gumis pánt 72.3% Poliamid, 18.2% Elasztodién, 9.5% Polietilén-tereftalát (PET)

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...