Női fitnesz póló, regular, pamut - 500-as

3 490 Ft

8736397

Fenntarthatóbb eljárással (30%-ban újrahasznosított pamutból) készült rövid ujjú pamut póló sportolásra és mindennapi használatra egyaránt.

Az Essentiel kollekciónk egyik alap darabja, időtálló szabásával kiválóan megfelel sportolásra és a mindennapi használatra egyaránt. Anyagválasztásunk biztosítja a termék tartósságát.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

Nagy mozgásszabadságot biztosító anyag és szabás.

Lágy tapintás

100%-ban pamutból készült termék.

Izzadság-elvezetés

Speciális pamutszálai hatékonyan vezetik ki az izzadságot, így a kellemetlen nedvesség minimálisan jelentkezik.

Leírás

100%-ban pamutból készült termék, aminek 30%-a újrahasznosított

A felhasznált pamut 30%-ban újrahasznosított. A kidobásra szánt anyagok újrafelhasználásával jelentősen tudjuk csökkenteni a környezetre gyakorolt káros hatást.
A hagyományos gyapottermesztés sok vizet és növényvédő szert igényel. Ezt ellensúlyozandó, használt pamutszálakkal egészítjük ki a szűz pamutszálakat, így egy lépést teszünk a zöldebb jövő felé, miközben megőrizzük a termék minőségét.

A póló, ami minden körülmény között megállja a helyét

"Egy reggeli fitnesz edzéstől kezdve a bevásárláson át, egészen egy munkahelyi megbeszélésig...ez a póló bármilyen felhasználás mellett tökéletes. Egy egyenes szabású nadrággal társítva bátran felveheted az irodába. Leggings-el kiegészítve viszont lazább lesz a stílusod. Egy dolog biztos, trendi megjelenésed garantált és ráadásul hosszú távra! Mindennek a tetejébe hosszú ujja melegen tart."

Környezettudatos eljárással készült fitnesz póló

Termékfejlesztő csapatunk elsődleges célja a termék előállításakor keletkezett, a környezetre gyakorolt káros ​​hatás csökkentése. Anyagösszetétele (190 g/m²) miatt rendkívül ellenálló, ezáltal tartós használatot eredményez. 30%-os újrahasznosított pamut anyagának köszönhetően jelentősen tudtuk csökkenteni a szűz anyag előállításának szükségességét. Élettartamának végén az újrahasznosítását megkönnyíti ez az egyedülálló anyag.

Mit jelent a pólóra vonatkozó grammsúly?

A grammsúly mértékegységgel jelezzük egy adott anyag vastagságát. Ez az érték hatással van az anyag átlátszóságára, esésére és tartósságára: Minél nagyobb egy termék grammsúlya, annál jobb fedést és tartós használatot fog eredményezni.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Pamut

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását.
Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...