Női fitnesz leggings, regular - 500-as

4 490 Ft

8511811

Sportolásra és a mindennapokra egyaránt ajánljuk ezt a 210 g/m² súlyú fitnesz leggingset, melynek legfőbb tulajdonságai: kényelmes, rugalmas és légáteresztő.

Egy leggings, ami bármely körülmények között jó választás. Nagyon kényelmes, ha egyszer felpróbálod, le sem akarod venni!

Szín:

Szürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

8%-os elasztán tartalmának köszönhetően rugalmas.

Lágy tapintás

92%-os pamut tartalma garantálja a kényelmes viseletet és a puha tapintást.

Izzadság-elvezetés

Elvezeti az izzadságot!

Leírás

Sportolásra és hétköznapi használatra egyaránt ajánlott termék

A sport- és a divatruházat közötti határok fokozatosan elmosódnak. Hisz miért is viselnél mást a hétköznapokban, ha a sportolásra már megtaláltad a kellő kényelmet nyújtó modellt? Időtálló szabása, kellemes anyagösszetétele és egyéb praktikus megoldásai (pl.: kulcstartó zsebek) teszik különlegessé ezt a leggingset.

Miért válassz egyenes szárú leggingset?

A leggings? Szeretni szokták. Egyenes szár? Azt is! Íme három ok, amiért az egyenes szabásra esett a választásunk: - Egyenes szabásának köszönhetően a száralj lágyan lengedezik járás közben, - Ez a szabás ideális ahhoz, hogy kitűnj.
- Ráadásul ez a leggings szuper kényelmes!

Az egyenes szabás előnyei

Imádjuk a leggings egyenes szárát! Szeretni szokták. Egyenes szár? Szeretni szokták. Mindez egyben, az egyenes szárú melegítőnadrág: imádni fogod! Íme három ok, amiért az egyenes szabásra esett a választásunk: először is , ezzel a szabással kitűnhetsz a tömegből. Szabásának köszönhetően a száralj lágyan lengedezik járás közben. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes is!
Sikerült meggyőznünk?

További termékelőnyök

A nadrág egyik legfontosabb része a derékrész, ezért ennek kialakításakor különös hangsúlyt fektettünk a kényelemre. ez igaz. „De a gumírozott derék szoríthat” ; Egy nadrág egyik legfontosabb ismérve a derékrész kialakítása. Ezért erre különös figyelmet fordítottunk. A leggings egyik legfontosabb része a derékrész, ezért ennek kialakításakor különös hangsúlyt fektettünk a kényelemre. Rugalmas anyaga (8%-os elasztán tartalma) garantálja a szabad mozgást és a kényelmes viseletet.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 92% Pamut, 8% Elasztán

Tárolási tanácsok

Összehajtva tárolandó: a legegyszerűbben a következő használatig.

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Számunkra biztosan. Reméljük, számodra is.

Kíváncsian várjuk a véleményed a termékről !

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...