Női díjlovas zsabó, szatén, fehér

6 990 Ft

Tervezőink ezt a női zsabót a díjlovas hölgyek számára fejlesztették ki, akik elegáns és kényelmes zsabóval szeretnék kiegészíteni versenyruházatukat.

Díjlovas női zsabót keresel versenyre? A zsabót úgy terveztük, hogy elegánssá tegye a versenyruházatot és kényelmes is legyen.

Szín:

Fehér

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Kényelem

Puha és selymes szatén anyaga nagyon kellemes tapintású.

Stabilitás

A zsabó hossza úgy lett kialakítva, hogy ne lógjon ki a versenyzakóból.

Univerzális méretek

A gallér két gumipánttal és egy széles tépőzárral méretre állítható.

Hasonló termékek

Képek

Női díjlovas zsabó, szatén, fehér

Technikai információ

Design & kialakítás:

Díjlovas választékunk termékeit a díjlovaglás világában és kultúrájában terveztük. Ezáltal a termék elegáns, nőies, a díjlovaglásra jellemző finom részletekkel gazdagított. Elegáns, szatén összetevőjét strasszos szegéllyel díszítettük a nyak mentén. A minden díjlovagló termékünkön megtalálható fém embléma az alsó részére került, mely a versenyzakó alól nem látszik ki.

Szabás:

Széles nyakkivágása előformázott, minden nyakformához jól igazítható. Egy méretben kapható. Egy méretet fejlesztettünk ki, mely alkalmazkodik a különböző nyaktípusokhoz a gallér belsejében elhelyezett két gumipántnak, valamint a széles állító tépőzárnak köszönhetően a nyak hátsó részén.

Tanácsok tisztításhoz:

Fő anyaga a szatén, strasszokkal díszítve, melyek tisztításkor az érdes felületükkel károsíthatják az anyagot. Ezért körültekintően ajánlott tisztítani. Hogy selymes és fényes maradjon, kézzel vagy mosógépben kímélő programmal javasolt kimosni, szárítógépben nem szárítható. Vállfán, szabad levegőn szárítandó, így anyaga nem károsodik. Ezáltal könnyebben is vasalható!

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 90% Akril, 10% Réz

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...