Női túrabakancs, félmagas szárú, vízhatlan - NH150 WP

14 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 17 990 Ft

8493370

Tervezőink ezt a vízhatlan cipőt alkalmankénti túrázáshoz tervezték síkon vagy erdőben, esős időben.

Első áras félmagas szárú vízhatlan cipőnk!2 órás, enyhe esőben való kirándulás során nyújt védelmet. Gumi talpa maximálisan strapabíró és jó tapadást biztosít.

Szín:

Sötétkék / Szürkéskék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Vízhatlan és légáteresztő membrán, 2 órás gyaloglás során tesztelve esőben.

Ütéscsillapítás

Lépsejtes szerkezetű gumi talp, túraösvényre.

Tapadás

A talp felépítése és design-ja segíti a tapadást | 4 mm-es barázdák

Jól tart

A szár tetejéig fűzős a jó tartásért.

Kényelem

5 mm-es légáteresztő talpbetét | Kéreg a bokánál: kényelmes habszivacs.

Kopásállóság

Kopásálló szintetikus betoldás a lábfej elülső részén.

Tapadás

A talp mintázata és a 4 mm-es barázdák kivezetik a sarat a talpból.

Könnyű súly

Csak 360 g 39-es méretben.

Leírás

Talpa jól tapad

A laboratóriumunkban készült speciális gumiösszetételt használunk a talpon, így optimális tapadást biztosít. Szisztematikusan keressük a legjobb kompromisszumot ahhoz, hogy saras és száraz terepen is megfelelően tapadjon a talp.

Ajánlott kirándulásra

A túracipők túraösvényen történő használatra lettek kifejlesztve. A talp és a szár összetevőinek kiválasztása és tesztelése során arra törekedtünk, hogy ideális legyen erdőben, tengerparton és kavicsos terepen való kiránduláshoz is. Aszfalton gyorsabban kopik a cipő talpa, használata nem kényelmes. Hegyvidéki túrázáshoz nem megfelelő.

Vízhatlansági teszt

Laboratóriumban és terepen is teszteljük a membránnal ellátott cipőket az optimális vízhatlanság és légáteresztés biztosításáért. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve gépkar mozgatja a cipőt gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a belseje tökéletesen száraz marad-e.

A vízhatlanság mérése

Az NH150 WP cipő 2 órán keresztül vízhatlan.
Laboratóriumban 2000 hajlításig tesztelték. Ha a cipő megszáradt, visszanyeri eredeti vízhatlanságát.A teszt során szinten teszteljük a vízhatlanságot:
- 2000 hajlítás, kb. 2 óra túrázás
- 4000 hajlítás, kb. 4 óra túrázás
- 8000 hajlítás, kb. 8 óra túrázás

Ellenállósági teszt

Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.A tesztek segítségével tökéletesíthetjük termékeinket és megakadályozhatjuk idő előtti elhasználódásukat.

A cipő élettartamának meghosszabbítása

Évente több alkalommal ajánlott a cipőt impregnáló spray-vel kezelni a vízlepergető tulajdonság megőrzéséért és a szennyeződésektől való védelemért.

Milyen zokni a megfelelő a Quechua NH150 MID cipőhöz?

Cipőink enyhén légáteresztőek, nem vezetik el teljesen a nedvességet. Javasoljuk, hogy válaszd a Hike 100 Mid zoknit: pamut anyag és buklészövés: felszívja, majd kivezeti a nedvességet. Hosszú szárú, védi a bokát.
Csökkenti a vízhólyagok kialakulását.

Környezetvédelmi víziónk

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezetkímélő, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 100% Gumi (BR) Felsőrész 50% Poliamid, 30% Poliuretán, 15% Polietilén-tereftalát (PET), 5% Elasztán Belső rész 70% Polietilén-tereftalát (PET), 30% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Javasoljuk, hogy nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Hegyi túrázáshoz vagy aszfaltra nem ajánlott.

Tesztek

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont-Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

Jóváhagyta

A Quechua termékeket a természetben is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, sportnagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.
A cipőt túrázók hagyták jóvá, miután tesztelték erdei ösvényeken, megbizonyosodtak annak kényelméről és strapabírásáról.

Karbantartási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

Vélemények

Betöltés...