Egy új összeállítás, amely számításba veszi az észrevételeiteket
Kezdetnek egy ízre kevésbé cukros gabonaszelettel kívántunk előállni: a glukózszirupot rizssziruppal helyettesítettük.Majd elhagytunk minden olyan adalékot és összetevőt, amely nem képvisel hozzáadott értéket, és amelyről esetenként elmarasztalóan nyilatkoznak. Esetleg néhány példa? Kivettük a szorbitolt, az aromás karamellt, a szírsavak cukorésztereit és főleg a pálmaolajat.
Az Aptonia termékmenedzsere kifejti azt a szándékunkat, hogy minél egészségesebb termékeket kínáljunk.
„Amikor a termék összetételét nézzük, rengeteg olyan hozzávaló létezik, amellyel a konyhában nem találkozunk. Az elképzelés egy olyan termék kialakítása volt, amely majdnem olyan, mintha otthon készült volna. Természetesen, a sportélelmiszerek előállításához bizonyos adalékok elengedhetetlenek, de tudjuk, hogy mit és miért használunk. Egy ízletes, de méginkább sportoláshoz megfelelő terméket kívántunk létrehozni. És főleg, környezettudatos gondolkodásunk jeleként, nem használunk pálmaolajat."
Bevonattal készült gabonaszelet…. ez ízlés kérdése.
Miért van szükség új receptúrára? Hogy olyan gabonaszelet legyen a nyeregtáskádban, amely egészségesebb, és környezettudatosabb módon, a véleményeitek figyelembevételével sportoláshoz készült. Ezért tervezőcsapatunk hozzálátott egy új formula kidolgozásához. Azzal a kihívással, hogy nagyobb értéket és jobb terméket hozzon létre.
Mivel az emberi ízlések eltérők, teszteltettük a receptjeinket.
Az eredmény egy egészségesebb, pálmaolajmentes és mindvégig finom gabonaszelet.
Pár szó a csokoládé bevonatú gabonaszelet összetételére, eredetére és szabályozására vonatkozóan
A gabonaszelet Spanyolországban gyártott termék.
Megfelel-e a termék a doppingellenes szabványoknak? A tétel gyártásakor a termék megfelelt az AFNOR NF V94-001 antidopping szabványnak.
A jövőbeni sporttáplálkozás útján: környezetbarát és még ízletesebb termékek!
Az alapanyagmérnökünk szavai: «Az alapanyagok kiválasztása messze meghaladja a szabályozási követelményeket. Ahol csak lehetséges, megszűntetjük az adalékanyagokat. Az alap- és adalékanyagok kiválasztásának folyamatában érdekeltek vagyunk a etikai, környezetvédelmi és egészségügyi kérdésekben. Egyszerüsíteni is szeretnénk a receptjeinket, apránként haladunk ebbe az irányba.».