ZIPRO

Gyaloglópad Zipro Yougo 100×38,5 cm, 6 km/h kompakt távirányító

126 364 Ft
129 555 Ft -2%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 15.-2024. 07. 29., vagy a készlet erejéig

ZIPRO YOUGO - egy korszerű futópad, amelyet szabadon használhat, miközben az íróasztalánál dolgozik, tévét néz, podcastokat hallgat vagy videokonferencián vesz részt.

Szín: fekete

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Morele HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Zipro Yougo futópad

  Méretek: 123×55×13 cm Súly: 23 kg Rendeltetés: Sétáló futópad, otthoni használatra. Sebességtartomány: 1-6 km/h Motor: elektromos 0,8 LE 540 W Ellenállási rendszer: Elektromos Övméretek: 100×38,5 cm Párnázás: Easy Walk (6 párnázó párna + 4 ütéscsillapító párna) A felhasználó maximális súlya: 100 kg Szállítási méretek: 129×63×14,5cm 26kg Konzol és kezelőszervek:

  Vezérlés: távirányító (2×AA tápegység) Kijelző: LED 21,5×7 cm Mérés: sebesség, idő, távolság, kalória Beépített Bluetooth hangszórók

  ** Ellenőrizze, hogyan teljesít** A YOUGO könnyen leolvasható LED kijelzővel rendelkezik, amelyen nyomon követheti az edzés paramétereit - sebesség, távolság, elégetett kalóriák és a tevékenység időtartama. Köztudott, hogy a zene vagy egy jó podcast tökéletesen élvezetessé teheti az időt. A futópad beépített hangszórókkal rendelkezik, és kedvenc zeneszámait lejátssza, ha Bluetooth-on keresztül csatlakozik telefonjához. Mozogjon a zene ritmusára, miközben sétál!

  Kényelmesen változtathatja a beállításokat a távirányítóval Szereti változtatni a tempót gyaloglás közben? A távirányítóval szabadon válthat sebességbeállításokat. Nem kell lehajolnod sehova, vagy egy bonyolult kezelőpanelt használnod, ha változtatni szeretnél valamin - csak vidd magaddal a távirányítót. A távirányító kezelése triviális: nemcsak a sebességet változtathatja bármikor, hanem a készüléket is be- és kikapcsolhatja.

  Az otthoni edzőterem az Ön keze ügyében van! Optimális méretének köszönhetően a futópad mindössze 0,67 m²-t foglal el. Különösen figyelemre méltó a futópad mindössze 13 cm-es magassága. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül az edzés után könnyedén beteheti a készüléket bármilyen bútor alá. A YOUGO futópad beépített kerekekkel rendelkezik, amelyekkel bárhová kényelmesen mozgathatja - minden erőfeszítés nélkül!

  Vélemények