URBANBIKER

Urbanbiker Dakota FE e-bike, mountain bike, 720Wh (48V 15Ah)

666 369 Ft
987 217 Ft -32%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 05.-2024. 08. 01., vagy a készlet erejéig

Most ingyenes kiszállítással. Élje át a biciklizés és a természet közötti közvetlen kapcsolatot, függetlenül attól, milyen vad vagy egyenetlen terepen találja magát.

Szín: piros / piros

ADULTE
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: ebikepro.hu

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Ajándék Bikesafe regisztrációs kupont adunk termékünk mellé!  Most sokkal jobban felszerelt. Ez a FE modell lámpákkal (elől és hátul), csomagtartóval és professzionális sárvédőkkel érkezik. A Dakota az E-MTB, amely a teljesítmény, az autonómia és a funkcionalitás összefonódását képviseli. A műszaki adatok változhatnak a komponensek elérhetőségétől függően a jelenlegi piaci helyzet miatt, bár ugyanazok a minőségi tulajdonságok mindig garantáltak.

  Fékek A hidraulikus tárcsafékek számottevően javítják az úton való biztonságot és önbizalmat, stabilabb és folyamatosabb fékezést biztosítva. Élvezze a fokozott élményt és a teljes kontrollt minden mozdulat felett.

  Kijelző A Dakota elektromos kerékpár E-MTB digitális LCD kijelzővel van felszerelve. Az LCD-képernyő 5 fokozatú segítségnyújtást kínál, sebességmérővel, kilométer-számlálóval, pontos sebesség információkkal és 6 km/h-s „séta üzemmóddal”. Háttérvilágítással rendelkezik a jobb képminőség érdekében.

  Akkumulátor Annak érdekében, hogy minél messzebbre jusson, a MTB Ebike modellünk rendkívüli, félig integrált lítium-ION akkumulátorral rendelkezik, ami Samsung 720Wh (48V 15Ah), amely a piacon található legenergiadúsabb akkumulátorok közé tartozik. Ez az akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik és lenyűgöző hatótávolsággal, akár 160 km-t is megtehet ECO üzemmódban.

  Motor 250 W-os gép, amely 50 Nm nyomaték elérésére képes. Az UBK Systems fejlesztette ki és maximális megbízhatóságot, tartósságot kínál. Szintén a legmodernebb F.O.C. vezérlő és egy 24 impulzusos P.A.S. érzékelővel rendelkezik, amelynek köszönhetően nagyon progresszív és dinamikus reakciót fog tapasztalni.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Alumínium

  Jogi említések

  Ennek az e-bike-nek a használatához nem szükséges vezetői engedély vagy biztonsági tanúsítvány. Nincsenek korlátozások, és a kerékpár városi kerékpárutakon is használható. Ezek a szabályok csak az EU-ra vonatkoznak.

  Vélemények