TRIAD

Infraction V2 Complete Roller - Kék/Fekete/Medúza

84 990 Ft

Amely tökéletes választás a "kaszkadőr" rollerezéshez kezdő gyerekeknek, és tökéletes azoknak a szülőknek, akik minőségi terméket szeretnének, amely bírja a strapát.

Szín:

Kék / Fekete / Fekete

Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja RideMinded

Termékleírás

Az Infraction egy tökéletes választás azoknak az gyerkekeknek akik "kaszkadőr" mutatványokat szeretnének gyakorolni, és tökéletes azoknak a szülőknek, akik minőségi terméket szeretnének, amely bírja a strapát. Ugyanazokkal a kigésztőkkel van felszerelve mint a nagytestvére a Triad palettából, hetedik szériás alumínium Triad deck, inegtrált ipari kormánícsapággyal, kényelmes Oath Bermuda markolattal és különleges Triatd Fend fékrendszerrel akik hozzászoktak, hogy időben kell megállni.

-KEZDJÜK AZ ALAPOKTÓL: A Triat Infraction V2 Roller tökéletes választás 10 évnél idősebbek számára akik a "kaszkadőr" mutatványokat széles körben szeretnék gyakolorni.
-MINŐSÉGI ÖSSZESZERELÉS: A legjobb minőségű alkatrészekből lett összeszerelve, hogy bírja a strapát.
-TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT: Az Infraction V2 roller hetedik szériás alumínium Triad deck, inegtrált ipari kormánycsapággyal, kényelmes Oath Bermuda markolattal és különleges Triatd Fend fékrendszerrel akik hozzászoktak, hogy időben kell megállni.
-FŐBB JELLEMZŐK: Triad Duplacsöves 110 x 505mm deck, Triad Mini Gridlock Precision tengely rendszer; Oath Kiegészítők IHC Shadow 6061 T6 Alu Villa; 110mm x 24mm Oath Vanguard Kerekek; Triad Duplánhúzott Acél Kormány 540 x 600mm.

Leírás

  • Életkor 8-14 év között
  • Felfüggesztés Nincs
  • ELEKTROMOS RÁSEGÍTÉS Elektromos rásegítés nélkül
  • Kerekek száma 2 kerék
  • Összecsukható Nem összehajtható
  • Fék típusa Kontra
  • MAGASSÁG (cm) 84 cm
  • Tudásszint Kezdő

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Életkor

8-14 év között

Felfüggesztés

Nincs

ELEKTROMOS RÁSEGÍTÉS

Elektromos rásegítés nélkül

Kerekek száma

2 kerék

Összecsukható

Nem összehajtható

Fék típusa

Kontra

MAGASSÁG (cm)

84 cm

Tudásszint

Kezdő