TOPIDERM SPORTCARE

TOPIDERM MELEGÍTŐ GÉL

4 800 Ft
Egységár 19 200 Ft/l

A TOPIDERM HOT GEL az izmok és ízületek rugalmasságának megőrzésére kifejlesztett gél. A túlhajszolt izmok ápolására ajánlott.

Szín: Fehér
Méret:
250ML
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja UniCorp Biotech Kft

Termékleírás

Megerőltetés előtt vagy után ajánlott használni.
Külső használatra. Alkalmazza szükség szerint, edzés előtt vagy után. Masszírozza be a gélt, míg teljesen fel nem szívódik. Kerülje a szemmel való érintkezést. Ne alkalmazza nyílt sebeken vagy nyálkahártyákon. Nem alkalmas 6 év alatti gyermekek számára.

Allergiás reakció esetén forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez.
Az izmok és ízületek rugalmasságának megőrzésére kifejlesztett gél. A túlhajszolt izmok ápolására ajánlott. Röviddel a gél felvitele után erőteljes melegítő hatás lép fel, amely fokozza a helyi vérkeringést.

Hatóideje kb.: 20-30 perc. Gyors felszívódású gél.
Minden bőrtípusra kiválóan alkalmas. Könnyen lemosható, O/W (olaj a vízben) gél, pH (5-6). Nem tartalmaz parfümöt vagy lanolint.

Technikai információk

  • Mikor Edzés előtt
  • Állapot Új

Koncepció és technológia

TÁROLÁSI TANÁCSOK

15-25°C

Használatra vonatkozó korlátozások

Külső használatra.

Jogi említések

Külső használatra. Alkalmazza szükség szerint, edzés előtt vagy után. Masszírozza be a gélt, míg teljesen fel nem szívódik. Kerülje a szemmel való érintkezést. Ne alkalmazza nyílt sebeken vagy nyálkahártyákon. Nem alkalmas 6 év alatti gyermekek számára. Allergiás reakció esetén forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez.

Használati utasítás

http://uniderma.hu/

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

Mikor

Edzés előtt

Állapot

Új