TIMELESS TOOLS

4 db kineziológiai szalag, Fekete

5 290 Ft
6 990 Ft -24%
*Promóció időtartama: 2023. 11. 29.-2023. 12. 29., vagy a készlet erejéig

A kineziológiai szalagot különösen a krónikus fájdalom, izom- és ízületi rendellenességek mérséklésére lehet gyorsan és hatékonyan alkalmazni.

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Hoppline Kft.

Termékleírás

5 cm x 5 m-es szalagok
3-5 napig is fennmarad a bőrön
Gyors és fájdalommentes segítség
A kineziológiai szalagot különösen a krónikus fájdalom, izom- és ízületi rendellenességek mérséklésére lehet gyorsan és hatékonyan alkalmazni. Fájdalommentes és hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. De alkalmazható menstruációs panaszok enyhítésére is. A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és csökken a fájdalom receptorokra nehezedő nyomása is. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását illetve csökkenti a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

A tapasz viselése nem gátolja a mindennapi életet, hiszen anyagának köszönhetően együtt mozog a test szöveteivel. Alkalmazásával aktív életet élhetünk, sportolhatunk, fürödhetünk. Nem véletlenül, hisz közkedvelt a sportgyógyászatban, élsportolók előszeretettel használják versenyeik alatt is.

A kineziológiai szalag egy kiválóan tapadó, rugalmas pamutanyagból készült tapasz, mely hosszanti irányban elasztikus és bőrbarát ragasztóréteggel ellátott. Anyaga: 97% pamut, 3% poliuretán. A kineziológiai tapasz légáteresztő és vízálló. De a tartós és közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65% felett) ronthatja minőségét.

Azonos márkájú és típusú, de különböző színű kineziológiai szalagok anyagukban, tapadásukban és erősségükben megegyeznek. A kineziológiai szalagok színei közti különbségeknek csak a színterápiában van szerep. Minden színnek megvan a maga biológiai hatása, amely használható gyógyításhoz és harmonizáláshoz, valamint mélyebb szövetszerkezetek stimulálásához is. A meleg színek energetizáló hatást váltanak ki, a hideg színek hűsítenek, nyugtatnak, ezáltal leginkább gyulladás csökkentésére alkalmasak.

Az kineziológiai szalag használatának a mai napig nincsenek ismert mellékhatásai. Mindazonáltal a következőket figyelembe kell venni kineziológiai szalag használata esetén:

nyílt sebekre, sérülésekre nem szabad felragasztani

ismert akril-allergia esetén nem szabad használni (a kinesio szalag latexmentes, de akril ragasztó réteggel rendelkezik)

pikkelysömör esetén nem ajánlott használni

terhesség első három hónapjában a kötőszöveti-zóna keresztcsont (genitális zóna) környékén ne használd

amennyiben a szívbetegek viszketési ingerrel, illetve csalánkiütéssel reagálnak a kineziológiai szalagra, ne használják

amennyiben a tapasz felrakás után 1 napon belül bőr irritációt, viszketést okozna, akkor ne használd a kineziológiai szalagot

amennyiben a tapasz alatt - felrakás után kb. 3-6 nappal – viszketést tapasztalsz, abban az esetben óvatosan távolítsd el és hagyd bőröd néhány napig regenerálódni, majd ismételten használhatod a kineziológiai szalagot, de cseréld sűrűbben

a kineziológiai szalagot gyermekek elől gondosan elzárva tárold

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.

(PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

-Csomag súlya: 0.455 kg

-Választható színek: bézs, fekete, pink, kék, narancs, zöld

-Termék mérete: 5 cm x 5 m/ szalag

-Magyar nyelvű használati útmutatóval

Leírás

  • Rögzítő típusa Kineziológiai szalag
  • Állapot Új

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Rögzítő típusa

Kineziológiai szalag

Állapot

Új