SWEDISH POSTURE

Gerinc Stabilizáló Gerincortézis

26 390 Ft

Minőségi svéd termék.

Szín:

Fekete / Fekete / Fekete

Méret:

Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja FitCollege STORE

Termékleírás

POSTURE STABILIZE BELT – Gondoskodás a hátadnak bárhol, bármikor. Húzd ki magad!

A HANYAG TESTTARTÁS AZ ÚJ "DOHÁNYZÁS".
Civilizációs "betegség" a rossz, hanyag testtartás - negatívan hat egészségünkre, mely nyak, váll és hátfájáshoz vezethet, továbbá csökkenti az oxigénfelvevő képességet is.

AZ ALSÓ HÁTI SZAKASZT ERŐSÍTI – A POSTURE STABILIZE BELT gerincstabilizáló termék egy széles öv, amely stabilizálja a törzset (hasi és alsó háti szakaszt), így közvetlen támaszt adva akkor, amikor nehezet kell emelni. Segít csökkenteni a derék- és hátfájdalmat, valamint a sérülés kockázatát akkor is, ha sokat kell állnod vagy gyalogolnod.
Rehabilitációs célra ajánljuk.

SEGÍTI A TEST SAJÁT EREJÉNEK FEJLESZTÉSÉT – megfelelő testtartás stabilizálja, rögzíti. Emlékezteti a törzset a szükséges izmok aktivizálására mind az alsó háti szakaszon, mind a vállaknál.

THERMO THERAPY PÁRNÁVAL ELLÁTOTT – HŰTSD LE VAGY MELEGÍTSD FEL
Nagy segítségedre lehet a fájdalomcsillapítás terén is. Továbbá az alsó háti szakasz stabilizálásában fontos szerepe van - ezáltal csökkenti a medence ízületeire nehezedő nyomást.

MIÉRT FONTOS A HELYES TESTTARTÁS?
A testtartásod hatással van a megjelenésedre, testbeszédedre, hangulatodra és teljesítőképességedre, jó közérzetedre, csökkenti a stressz okozta feszültséget.
Erősíti a hátizmokat és core izomzatot is.

MONDJ BÚCSÚT A HÁTFÁJDALOMNAK!
Erősíti és fejleszti a háti szakaszt, megakadályozza a helytelen testtartást.

KÖNNYŰ HASZNÁLNI – POSTURE STABILIZE BELTgerincstabilizáló övet könnyen fel- és levehető, az állítható tépőzáras pántok segítségével a legoptimálisabban be tudod állítani magadnak.

UNISEX TERMÉK
Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.

BŐRBARÁT
Vékony anyagának köszönhetően a bőröd tud alatta lélegezni, nem melegít és nem okoz izzadást. Neoprén mentes, így mentesít az esetleg allergiás reakciók alól.

Húzd ki magad!

TISZTÍTÁS:
Hagyományos mosószerrel, 40 °C-on mosható.

Leírás

Állapot

Új

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Állapot

Új