SAMARALI

Samarali Parafa Jógablokkok - 2 db

10 240 Ft

Ezek a jógablokkok 100% portugál parafából készültek, kényelmesek, csúszásmentesek és fenntarthatóbb alternatívát jelentenek a műanyag jógablokkokhoz képest.

Szín:

Bézs

Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja Samarali

Termékleírás

A jógablokkok biztosítják a megfelelő igazodást, ami lehetővé teszi az izommemória kialakítását (ami csökkenti a sérülések esélyét), és különösen megnyitják a légzés - vagy prána - csatornáit, hogy szabadon áramolhasson.

A jógablokkok valószínűleg a legalapvetőbb jóga kellékek, amelyeket a pózok megkönnyítésére vagy kihívásuk növelésére, az összehangolás segítésére és a feszültség oldására használnak.

SPECIFIKÁCIÓK:

• Méret: 22,7 x 15 x 7,5 cm (hossz x szélesség x magasság)
• Mennyiség: 2 db
• Anyag: parafa

KÉNYELMES - Könnyűsége miatt ez a jógablokk nem csak otthonában praktikus, hanem könnyen hordozható is. A jógablokk felülete nemcsak csúszásmentes, hanem a gyártásához használt természetes anyagnak köszönhetően nagyon kellemes a bőr számára.

STABIL - Ez a blokk tökéletes eszköz, hogy segítse Önt a jógagyakorlatok során. Elég széles ahhoz, hogy támaszt nyújtson a karok egyensúlyozó gyakorlataihoz, hátizom-gyakorlatokhoz és derékgyakorlatokhoz egyaránt. Emellett parafa blokkjaink lekerekített élekkel rendelkeznek, amelyek jól fekszenek a kézben, és megakadályozzák a nyomáspontok kialakulását.

FENNTARTHATÓ - A parafa anyag a betakarítás után ugyanazon a fán nő újra, így természetesen megújuló anyag. Azzal együtt, hogy csak papírból készült csomagolást használunk és papír alapú csomagolásban szállítjuk, segít abban, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat.

CSOMAGOLÁS ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Nem csak a végtermék számít. Egy termék előállításának különböző szakaszai vannak, és a benne részt vevő emberek energiát és gondosságot visznek bele a termékbe.
Számunkra alapvető fontosságú, hogy minden lépés az értékeinket és etikánkat kövesse. A csomagolásnak is óriási hatása van a környezetre, és ugyanolyan fontos számunkra, mint a végtermék.

Minden termékünket papírba csomagoljuk és papír alapú csomagolásban szállítjuk. Mivel célunk a karbonlábnyomunk minimalizálása, folyamatosan olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel közelebb kerülhetünk a szén-dioxid-semlegességhez. Ezért arra biztatjuk, hogy ne dobjon semmit a szemétbe, mivel minden teljes mértékben újrahasznosítható.

Leírás

  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 11,5 cm
  • MAGASSÁG (cm) 7,5 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 22.5 cm
  • Állapot Új

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Ezek a jógablokkok 100% portugál parafából készültek, kényelmesek, csúszásmentesek és fenntarthatóbb alternatívát jelentenek a műanyag jógablokkokhoz képest.

Vélemények

Betöltés...

Leírás

SZÉLESSÉG (cm-ben)

11,5 cm

MAGASSÁG (cm)

7,5 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

22.5 cm

Állapot

Új