SAMARALI

Samarali Meditációs Szett Zafu Alakú Párnával - Farmer kék

37 720 Ft

Meditációs szettjeink anyagát organikus pamutból készítjük, és GOTS tanúsítvánnyal rendelkeznek. Praktikus, kényelmes és tartja a hátat.

Szín: kék

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Samarali HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Az erőfeszítés nélküli ülés az egyik fő feltétele annak, hogy mély meditációs állapotba kerüljünk. Az elméje már nem érzi magát zaklatottnak, és a teste sem feszült vagy fáradt. Ezért nagyon fontos, hogy olyan kényelmes ülőhelyzetet találjunk, ahol a testünk jól érzi magát.

  A Zabuton szőnyeg egy 5 cm vastag, párnázott padlómatrac. Megvédi a térdet és a lábat a kemény padlótól, és melegen tartja őket edzés közben.

  A Samarali meditációs félhold alakú párna kiválóan megtámasztja a medencét a kényelmes, egészséges testtartás érdekében, amely lehetővé teszi az egyenes gerinc megtartását. A Samarali párnák ideálisan alkalmazkodnak bármilyen ülőhelyzethez, és támogatják a stabil és kényelmes testtartást.

  SPECIFIKÁCIÓK: • Zafu mérete: 25 x 17 cm (átmérő x magasság) • Zafu súlya: 1,85 kg • Zabuton mérete: 90 x 70 x 5 cm (szélesség x hosszúság x magasság) • Zabuton súlya: 3.12 kg • Anyag: 100% biopamut (GOTS) • A termékgondozási utasítások a párnák és a meditációs szőnyegek címkéjén található.

  ANYAG - A párna külső és belső anyaga bio pamutból készült és GOTS (Global Organic Textile Standard) - tanúsítvánnyal rendelkezik.

  BELSŐ ANYAG - A szőnyeg töltete újrahasznosított gyapjú, és más fenntartható anyagok, mint például maradékok, végdarabok, vagy vágási hulladékok, amelyek egyébként a szemétbe kerültek volna, és amelyeket több indiai gyárból gyűjtöttek össze. Emellett jelentős mennyiségű vizet takarít meg, és csökkenti a hulladék mennyiségét is.

  TERMÉKGONDOZÁS - A külső huzat a párna alján végig cipzárral van ellátva, így könnyen eltávolítható a mosáshoz. A mosási utasításokat lásd a párnák belső oldalán található, mellékelt ápolási címkéken.

  TESZTELT FUNKCIONÁLITÁS ÉS MINŐSÉG - Mielőtt piacra dobjuk termékeinket, mindig teszteljük őket minőség, funkcionalitás és tartósság szempontjából saját jógázókból és fitneszoktatókból álló közösségünkkel. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy az általunk kínált termékek hosszú élettartamúak legyenek és megfeleljenek az elvárásoknak.

  CSOMAGOLÁS - A környezetünkre gyakorolt hatás csökkentése érdekében kizárólag papírból készült csomagolást használunk, és papír alapú csomagolásban szállítunk.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  A meditációs párna és a Zabuton szőnyeg anyaga 100% organikus pamutból készült. A meditációs párnák hajdina héjjal, a Zabuton szőnyegek pedig újrahasznosított gyapjú- és pamutszálakkal vannak töltve: 50% újrahasznosított gyapjú, 25% újrahasznosított pamut, 15% újrahasznosított akril és 10% újrahasznosított poliészter. A Zabuton szőnyeg külső és belső szövete is GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik.

  Vélemények