SAMARALI

Samarali Jógapárna Elefántcsont

22 550 Ft

Találja meg a legjobb alátámasztást és fokozza nyújtógyakorlatai hatását színes és gyönyörűen hímzett jógapárnánkkal! A párnák anyaga biopamutból készül és GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szín: Bézs

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Samarali HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Ez a puha és kényelmes párna hengeres alakú, amelyet az edzés relaxációs szakaszában vagy speciális mellkas gyakorlatok végzése közben használhat. Magasabb, mint a téglalap alakú, ezáltal több alátámasztást biztosít előrehajolás és az oldalirányú mozgást megkövetelő gyakorlatok során. Tökéletes a térdnek és a hátnak, puha párnázottságot és közepes magasságot biztosít.

  A jógapárnákat általában a helyreállító vagy rehabilitációs jógában, a szülés előtti jógában és az Iyengar jógában használják, de bármelyik stílusban értékes kellék lehet.

  SPECIFIKÁCIÓK: • Méret: 20 x 66 cm (átmérő x hossz) • Súly: 3,4 kg • 2 huzattal rendelkezik - külső és belső • A párnákat hajdina héjjal töltik meg • A termékgondozási utasítások a párnák címkéjén találhatók

  ANYAG - A párna külső és belső anyaga bio pamutból készült és GOTS (Global Organic Textile Standard) - tanúsítvánnyal rendelkezik.

  TERVEZÉS - A párnák természetes, élénk színekben pompáznak, és természetes színezékek felhasználásával színezzük őket. A további praktikusság érdekében a párnák saját fogantyúval is rendelkeznek, amely a hímzett dizájnunkban van elrejtve.

  CSOMAGOLÁS ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

  Nem csak a végtermék számít. Egy termék előállításának különböző szakaszai vannak, és a benne részt vevő emberek energiát és gondosságot visznek bele a termékbe. Számunkra alapvető fontosságú, hogy minden lépés az értékeinket és etikánkat kövesse. A csomagolásnak is óriási hatása van a környezetre, és ugyanolyan fontos számunkra, mint a végtermék.

  Minden termékünket papírba csomagoljuk és papír alapú csomagolásban szállítjuk. Mivel célunk a karbonlábnyomunk minimalizálása, folyamatosan olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel közelebb kerülhetünk a szén-dioxid-semlegességhez. Ezért arra biztatjuk, hogy ne dobjon semmit a szemétbe, mivel minden teljes mértékben újrahasznosítható.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Találja meg a legjobb alátámasztást és fokozza nyújtógyakorlatai hatását színes és gyönyörűen hímzett jógapárnánkkal! A párnák anyaga biopamutból készül és GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik.

  Vélemények