SAMARALI

Jógapárna Gesztenyebarna

22 550 Ft

Találja meg a legjobb alátámasztást és fokozza nyújtógyakorlatai hatását színes és gyönyörűen hímzett jógapárnánkkal! A párnák anyaga biopamutból készül és GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szín: Piros
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Samarali

Termékleírás

Ez a puha és kényelmes párna hengeres alakú, amelyet az edzés relaxációs szakaszában vagy speciális mellkas gyakorlatok végzése közben használhat.
Magasabb, mint a téglalap alakú, ezáltal több alátámasztást biztosít előrehajolás és az oldalirányú mozgást megkövetelő gyakorlatok során. Tökéletes a térdnek és a hátnak, puha párnázottságot és közepes magasságot biztosít.

A jógapárnákat általában a helyreállító vagy rehabilitációs jógában, a szülés előtti jógában és az Iyengar jógában használják, de bármelyik stílusban értékes kellék lehet.

SPECIFIKÁCIÓK:
• Méret: 20 x 66 cm (átmérő x hossz)
• Súly: 3,4 kg
• 2 huzattal rendelkezik - külső és belső
• A párnákat hajdina héjjal töltik meg
• A termékgondozási utasítások a párnák címkéjén találhatók

ANYAG - A párna külső és belső anyaga bio pamutból készült és GOTS (Global Organic Textile Standard) - tanúsítvánnyal rendelkezik.

TERVEZÉS - A párnák természetes, élénk színekben pompáznak, és természetes színezékek felhasználásával színezzük őket. A további praktikusság érdekében a párnák saját fogantyúval is rendelkeznek, amely a hímzett dizájnunkban van elrejtve.

CSOMAGOLÁS ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Nem csak a végtermék számít. Egy termék előállításának különböző szakaszai vannak, és a benne részt vevő emberek energiát és gondosságot visznek bele a termékbe.
Számunkra alapvető fontosságú, hogy minden lépés az értékeinket és etikánkat kövesse. A csomagolásnak is óriási hatása van a környezetre, és ugyanolyan fontos számunkra, mint a végtermék.

Minden termékünket papírba csomagoljuk és papír alapú csomagolásban szállítjuk. Mivel célunk a karbonlábnyomunk minimalizálása, folyamatosan olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel közelebb kerülhetünk a szén-dioxid-semlegességhez. Ezért arra biztatjuk, hogy ne dobjon semmit a szemétbe, mivel minden teljes mértékben újrahasznosítható.

Technikai információk

  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 20 cm
  • MAGASSÁG (cm) 20 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 66 cm
  • Állapot Új

Koncepció és technológia

Összetétel

Találja meg a legjobb alátámasztást és fokozza nyújtógyakorlatai hatását színes és gyönyörűen hímzett jógapárnánkkal! A párnák anyaga biopamutból készül és GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik.

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

SZÉLESSÉG (cm-ben)

20 cm

MAGASSÁG (cm)

20 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

66 cm

Állapot

Új