SAMARALI

Jóga szettek - Holdkelte

40 590 Ft

Akár kezdő, akár haladó jógázó vagy, ez a jógakészlet a rendszeres gyakorláshoz szükséges alapvető tartozékokat - egy jógamatracot, egy hordozószíjat és 2 parafa blokkot - kínál.

Szín: Bézs
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Samarali

Termékleírás

Jógakészletet keresel, amely tartalmazza a jógához és más edzésekhez szükséges összes tartozékot?
Ez a jógakészlet egy parafa jógamatracot, 2 parafa jógablokkot, jógamatrac hordtáskát és egy pamut pántot kínál. Ezeket a kiegészítőket többféleképpen is használhatod, hogy bármikor támogasd az edzésedet, amikor csak szükséged van rá.

SPECIFIKÁCIÓK:

Jóga szőnyeg
• Súly: 2,5 kg
• Méretek: (hossz x szélesség x magasság): 183 x 61 x 0,4 cm
• Anyagok: Parafa (felső réteg) és gumi (alsó réteg).

Pánt
• Anyag: Pamut

Jóga blokkok
• Súly: 1 kg
• Méret: 22,7 x 15 x 7,5 cm (hossz x szélesség x magasság)
• Anyag: Parafa
• Mennyiség: 2 db

Parafa jógamatrac
Jógaszőnyegeink felülete természetes parafából készül. Antimikrobiális, tapadós, csúszásmentes (minél jobban izzadsz, annál jobban tapad) és könnyen tisztítható. A szőnyeg szélei nem görbülnek, mivel a szőnyeg alja robusztus gumiból készült. Ezáltal a parafa szőnyeg kényelmes mind a lassú, mind az aktív gyakorlatoknál. A szőnyegen lévő lézergravírozásnak köszönhetően a dizájn nem halványul el az idő múlásával, és biztosan élvezheti a gyakorlatokat egy ilyen szép szőnyegen.

Jóga blokkok
A jógablokkokat gyakran a jóga egyik legszükségesebb tartozékának tekintik. Arra használják őket, hogy megkönnyítsék vagy kihívást adjanak a pózokhoz, segítsenek az igazodásban és oldják a feszültséget. A szükséges támasz biztosításával könnyebben elérhetővé tehetik a testtartásokat. Ezenkívül, ha tovább akarod fejleszteni a gyakorlatodat, a blokkok eszközként szolgálhatnak az erőfejlesztéshez és az egyensúlyozáshoz a haladó szintű testtartásokban.

Csomagolás és újrahasznosítás

Nem csak a végtermék számít. Egy termék előállításának különböző szakaszai vannak, és a benne részt vevő emberek energiát és gondosságot visznek bele a termékbe.
Számunkra alapvető fontosságú, hogy minden lépés az értékeinket és etikánkat kövesse. A csomagolásnak is óriási hatása van a környezetre, és ugyanolyan fontos számunkra, mint a végtermék.

Minden termékünket papírba csomagoljuk és papír alapú csomagolásban szállítjuk. Mivel célunk a karbonlábnyomunk minimalizálása, folyamatosan olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel közelebb kerülhetünk a szén-dioxid-semlegességhez. Ezért arra biztatjuk, hogy ne dobjon semmit a szemétbe, mivel minden teljes mértékben újrahasznosítható.

Technikai információk

  • Állapot Új
  • Összecsukható Nem összehajtható

Koncepció és technológia

Összetétel

Parafa jógamatracok: A parafa jógamatracok természetes parafából és gumiból készülnek, a jógamatrac felületén lézernyomatokkal. Jóga blokkok: 100% portugál parafából készült. Jóga hordozószíj: 100% pamutból készül.

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

Állapot

Új

Összecsukható

Nem összehajtható