SAMAN

Boxzsák, Samansport Slim, 120x35, ponyva, fekete, hevederrel

22 990 Ft

A Samansport szériás boxzsákjaink minőségi ponyva anyagból készültek így professzionális és hobbi szintű célokra is kiválóan alkalmasak.

Szín: Fekete
Méret:
120 CM
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Székely Budo-Sport Kft.

Termékleírás

Ezen boxzsákoknál a felfüggesztéshez a láncot biztonsági öv hevederrel váltottuk ki, ami azon kívül, hogy rendkívül strapabíró, a hagyományos zsákokhoz képest nem csörög/zörög, ami kifejezetten jól jön az otthoni, vagy fitness termi közösségi használat során.
Edzőtermi és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmas, a küzdősport edzések fő- vagy kiegészítő részeihez, illetve a mindennapos funkcionálisabb jellegű edzésekhez is.
Elsődlegesen a box, thai-box és kick-box gyakorlók alkalmazzák, de más küzdősportok kiegészítéseként is használják, mivel a zsákolás fejleszti az ütések és rúgások erősségét és hozzájárul a helyes technikai kivitelezés kilakításához. Fitness körökben az erőállóképesség fejlesztésére irányuló edzések közkedvelt eszköze.
A zsákok saját varrodában - Magyarországon készülnek, a magas minőségi elvárásoknak megfelelően!
Hogyan válaszd ki a zsákodat?
Többféle méretben választható. Minél nehezebb egy zsák, gyakorlásnál annál kevésbé leng ki. A méretválasztás menete: a boxzsák a testsúlyod kb. felével legyen egyenlő, ha rúgásokat is gyakorolonál akkor a magasabb zsákokat ajánljuk 120cm-től.

Technikai információk

  • BOKSZZSÁK TÍPUSA Ütés-rúgás
  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 35 cm
  • MAGASSÁG (cm) 120 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 35 cm
  • Tudásszint Bármilyen szint
  • Állapot Új

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

BOKSZZSÁK TÍPUSA

Ütés-rúgás

SZÉLESSÉG (cm-ben)

35 cm

MAGASSÁG (cm)

120 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

35 cm

Tudásszint

Bármilyen szint

Állapot

Új