PROFORM

PRO-FORM VUE (Tükrös edzőgép)

899 000 Ft

Forradalom a fitneszgépek piacán. A ProForm VUE lényegében egy áramvonalas, kiváló minőségű intelligens fitnesz stúdió, amelyet úgy terveztek, hogy minden otthonba illeszkedjen.

Szín: Ezüst / Fekete
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Sport8 Hungary

Termékleírás

Forradalom a fitneszgépek piacán

Soha többé nem kell elindulni otthonról fitneszórára
Streamelje a fitneszórák egyre növekvő választékát egyenesen otthonába. Teljes körű edzésben részesülhet anélkül, hogy hogy el kellene hagyni otthonát. A Vue segítségével professzionális módon végezhet kardio és erőnléti tréningeket melyeket kompinálhat erősítő, HIIT, Pilatesz, jóga, nyújtó vagy regeneráló edzésekkel. A HIIT-től a jógáig, mindegyiket minősített iFit edző vezeti egy kristálytiszta, 22" HD érintőképernyőn keresztűl.

Igény szerinti edzés karnyújtásnyira
Keresse meg az Önnek megfelelőbb edzésfajtát és egyetlen gombnyomással válassza ki a megfelelő edzést. A Vue lehetővé teszi az iFIT edzések korlátlan könyvtárának streamelését, így otthonában bármikor részt vehet fitneszórákon.

Tartsa szemeit magán és az edzőjén is
Nézze meg iFit edzőjét az eddigi legnagyobb felbontású kijelzőnkön. A függőleges, 22”-os nagy felbontású érintőképernyő tökéletesen be van ágyazva a Vue-be és kikapcsoláskor látszólag láthatatlanná válik, így egy gyönyörű, tiszta, tükrös felület marad utánna.

Erősebb lehet mint valaha a Vue segítségével
A piacon lévő többi versenytárstól eltérően a Vue súlyzós kiegészítőket is tartalmaz az erősítő és alakformáló edzésekhez. Ha készen áll arra, hogy emelje az edzés intenzitását, akkor használja a mellékelt rúdat, súlyzókat és lapsúlyokat, így megadhatja magának azt a plusz lendületet, amelyre szüksége van az új kihívásokhoz.

Rejtegetnivaló
Minden tartozéknak van egy tárolóhelye a Vue mögött, amely rejtett és nem látható. A Vue tükör része jobbra vagy barra forgatható elfordítható, hogy mégkönyebben hozzá lehessen férni a hátsó részen található kiegészítőkhöz.

Család és Fitnesz
Megértjük, hogy kötelességei vannak. A Vue segítségével könnyedén edzhet, miközben éli az életét.

Hallgassa hangosan vagy csak önnek szóljon
A Vue csodálatos hangminőséget biztosít az elülső részébe beépített 3”-os hangszóró segítségével, így egyszerre hallgathatja edzőjét és a körülötte lévő dolgokat is.

Ha nem akar senkit zavarni edzése közelben, akkor a Vue tükrös edzőgéphez könnyen párosítható Bluetooth®-kompatibilis fejhallgató (a fejhallgatót nem tartozék).

A lényeg
Minden Vue edzés egy kicsit jobbá teszi. És az a legjobb az egészben, hogy így közvetlenül az első sorból figyelheti saját átalakulását. A Vue elegáns kialakítása tökéletes kiegészítője lehet bármely otthoni edzőteremnek.

Technikai információk

  • Helyszín Beltéri használatra
  • Testfelület Egész test
  • Edzés típusa Erő
  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 60 cm
  • MAGASSÁG (cm) 178 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 53 cm
  • Tudásszint Haladó
  • Állapot Új

Koncepció és technológia

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Mindig húzza ki a tápkábelt használat után.

Jogi említések

36 hónap garancia

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

Helyszín

Beltéri használatra

Testfelület

Egész test

Edzés típusa

Erő

SZÉLESSÉG (cm-ben)

60 cm

MAGASSÁG (cm)

178 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

53 cm

Tudásszint

Haladó

Állapot

Új